Sosyal Medya

Android

Samsung’tan Jet Black Galaxy S7, Yeni Renk Seçeneği

Jet Black Galaxy S7, Yeni renk seçeneği ile Samsung, iPhone 7 Jet Black'e rakip olmak istiyor. JET BLACK GALAXY S7 Türkiye geliyor mu?

Samsung Galaxy S7’nin siyah versiyonunu çıkarabilir.

Samsung Jet Black iPhone 7’ye rakip olarak parlak siyah renkte Galaxy S7 çıkarmaya hazırlanıyor.

Koreli Herald‘ta yer alan habere göre Samsung, Galaxy S7 akıllı telefonunun renk serisine yeni parlak bir siyah renk seçeneği ekliyor.

Jet Black Galaxy S7 çıkıyor!

Her zaman ki gibi Galaxy Note 7 felaketi sonrası satışlarını arttırmayı hedefleyen şirket tüm ağırlığını Galaxy S7 üzerine vermiş bulunuyor.

Güney Koreli teknoloji devi şirketin 9 aylık Galaxy S7 modeline farklı renk seçenekleri ekleyerek satışlarını arttırmayı başardığını söyleyebiliriz. Koreli Herald’a göre yeni Coral Blue renkli Galaxy S7 hergün yaklaşık 15.000 adet satmayı başarıyor. Buna karşılık iPhone 7 satışları ise günde 10.000 adete düştüğünü hatırlatmamız lazım.

galaxy-note-7

Samsung’un Kore dışındaki satışlarda ise Apple’ın peşinden gittiğini söyleyebiliriz. Şirket dünyada satılan tüm akıllı telefonların yüzde 20’sini üretirken, iPhone üreticisi Apple’ın yüzde 103’lük kar oranı ile mobil sektörü domine ettiğini söyleyebiliriz.

Jet Black Galaxy S7 – Jet Black iPhone 7’e rakip!

Bu durumu değiştirmek şu an için zor olsa da pazar payını ve karını yükseltmek isteyen Samsung Galaxy S7’ye iPhone 7’nin Jet Black benzeri parlak siyah renk seçeneğini ekleyerek Apple’a alternatif olmayı devam ettirmek istiyor gibi.

Parlak siyah yeni renkli modelin ülkemize gelmesi biraz zor gibi. Önümüzdeki ay mavi renkle gelecek model bakalım nasıl karşılık bulacak.

Samsung to unveil glossy black version of Galaxy S7 next month on The Korean Investor