Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Job Angel trafikten bunalanlara çare oluyor!

üzde 100 yerli uygulama her gün sadece işe varmak için hayatından saatler çalınanlara daha kaliteli bir yaşam vaat ediyor

Yüzde 100 yerli uygulama her gün sadece işe varmak için hayatından saatler çalınanlara daha kaliteli bir yaşam vaat ediyor

Ulaşım imkanları artsada özellikle büyük şehirlerde yoğunlaşan trafik nedeniyle iş yerinin eve uzaklığı gün geçtikçe önem kazanıyor. Belki en mantıklısı bir işe girdikten sonra işe yakın yere taşınmak ancak bunun çeşitli sebeplerden gerçekleşmediği(masraf kaygısı, alışkanlıklar…vs) herkesin malumu.

Yüzde 100 Türk yapımı uygulama Job Angel bu derde çare olmayı hedefliyor. Job Angel ile cep telefonunuzdan bulunduğunuz noktaya en yakın iş ilanlarını bulup, ilan veren şirketlere CV’nizi gönderip iş başvurusunda bulunabiliyorsunuz.
Uygulama, bunun yanında iş arayanlara şirketlerle mesajlaşma imkanı da sağlıyor. Başvurduğunuz şirket sizi işe uygun bulursa yine Job Angel aracılığıyla mülakata davet edebiliyor.

Eve yakın bir iş bulmayı herkes ister ve bu isteğin gerçekleşmesi biraz da şansa bağlıdır. Ancak Job Angel’ın bu şansı mümkün olan en yüksek seviyeye taşıyacağı muhakkak. Uygulama şimdilik Android kullanıcıları tarafından indirilebiliyor ancak iOS sürümü de çok yakında ‘raflarda’ yerini alacak.