Sosyal Medya

Yazılım

KapasiteMatik ile Uzaktan Makineleri Takip Etmek Kolay!

KapasiteMatik ile Makinelerin Ömrü ve Verimliliği Artacak.İşletme sahipleri makinelerinin durumunu internet olan her yerden takip edebilecek!

KapasiteMatik ile Makinelerin Ömrü ve Verimliliği Artacak!

İşletme sahipleri makinelerinin durumunu internet olan her yerden takip edebilecek! Tezmaksan’ın geliştirdiği yazılım programı Kapasitematik ile işletme sahipleri internet olan her ortamdan makinelerini takip edebilecek.

Makine verimli çalışıyor mu? Ne zaman arıza verdi? Operatör tarafından doğru program kullanılıyor mu? gibi bilgiler, anında tablet veya cep telefonundan kontrol edilebilecek.

KapasiteMatik ile Uzaktan Makineleri Takip Etmek Kolay!

Bu sayede işletmeler hem zamandan hem maliyetten ciddi tasarruf edecek.

KapasiteMatik ile Uzaktan Makineleri Takip Etmek Kolay!

Türkiye makine pazarının lideri Tezmaksan, kendi geliştirdiği bir yazılım ile makinelerin hem ömrünü hem de verimliliğini artırıyor. Türk mühendisleri tarafından oluşturulan ve ‘Kapasitematik’ adını taşıyan sistem; firmaların makineleri uzaktan takip ederek anlık çalışma verilerini ve tarihsel istatistiksel verimlilik analizlerini kullanıcı ve işletme sahiplerine sunuyor.

Kapasitematik uygulamasını makinelerinde kullanan işletme sahipleri, internet bulunan her yerden (cep telefonu ve tabletler dahil) uygulamayı indirerek makinelerinin ne durumda olduğunu analiz edebiliyor. Kapasitematik ile makinenin çalışmaya ne zaman başladığı, ortam sıcaklığı, ortamda bulunan nem oranı, parça üretimine dair kalite kontrol bilgileri, arıza durumları, makinenin ne kadar verimli kullanıldığı gibi bilgilere internet üzerinden anında ulaşılabilmek mümkün.

KapasiteMatik ile Uzaktan Makineleri Takip Etmek Kolay!

MALİYETLER DÜŞECEK, KAR ARTACAK

Endüstri 4.0 dahilinde düşünülebilecek bu proje ile uzaktan erişim yaparak makinelerin anahtar öneme sahip verileri bir merkezde toplanıyor ve bu veriler rapora dönüştürülüyor. Uzaktan izleme ve verimlilik raporlama sistemi olan yeni sistem sayesinde CNC kullanıcıları ve işletmeler, mevcut makinelerini ölçebilir ve tarihsel trend analizlerini görebiliyor.

Normal şartlarda bir işletme için hem maliyet hem de zaman açısından sorun olabilecek bu tür bir çalışmayı yeni makine takip sistemiyle ile tek bir tuşla tamamlamak ve takip etmek mümkün.

KapasiteMatik ile Uzaktan Makineleri Takip Etmek Kolay!

MAKİNELER NE KADAR VERİMLİ KULLANILIYOR?

Kapasitematik ile sadece makinenin değil, operatörün takibi de yapılabiliyor. Operatör makineyi doğru kullanıyor mu? Makineyi zorluyor mu ? Doğru takım kullanıyor mu? Hangi programı seçmiş? Tüm bunlar, tablet, bilgisayar veya cep telefonu üzerinden görülebiliyor.

Dolayısıyla makinenin en doğru ve verimli şekilde kullanılmasına olanak sağlayan yazılım sayesinde işletmeler ciddi kara geçiyor.

 

KapasiteMatik ile Makinelerin Ömrü ve Verimliliği Artacak!

Tezmaksan