Sosyal Medya

Android

Karşınızda BlackBerry Venice!

Kanadalı firmanın Android işletim sistemine sahip ilk akıllı telefonu BlackBerry Venice modeline ait ilk kullanım videosu ortaya çıktı.

Kanadalı firmanın Android işletim sistemine sahip ilk akıllı telefonu BlackBerry Venice modeline ait ilk kullanım videosu ortaya çıktı.

Kanadalı akıllı telefon üreticisi BlackBerry, geçirdiği zor günlerin ardından Android işletim sistemine sahip ilk akıllı telefonu BlackBerry Venice ile eski günlerine dönmeyi hedefliyor. Bir süredir çeşitli sızıntılarla karşımıza çıkan BlackBerry Venice modeli şimdi ise ön inceleme videosu ile karşımızda.

blackberry-venice-1

İşte BlackBerry Venice!

Modele ait gelen bir çok görsel sızıntıdan sonra ilk defa bir video ile karşımıza çıkan BlackBerry Venice hakkındaki merak edilen bir çok detayda böylece ortaya çıkmış oluyor. Saf Android deneyiminden çok fazla uzaklaşman BlackBerry Venice, oldukça stabil çalışıyor.

Kullanıcı arayüzünde büyük bir fark yer almazken BlackBerry, kendisine özü çeşitli özelleştirmeleri de es geçmemiş. Son uygulamalar ekranı da BlackBerry’nin yaptığı değişikliklerden. Videodan görüldüğü kadarıyla son uygulamalar ekranında yer alan uygulamanın boyutlandırılması ise kullanım sıklığına göre otomatik olarak ayarlanıyor.

BlackBerry Passport modelinde yer alan klavyeden ekranı yönetme seçeneklerinin Venice modelinde de yer aldığı görülürken klayve açık olmasına rağmen kullanımın olumsuz etkilenmediği yani ağırlık dengesinin iyi kurulduğu da videoda göze çarpan detaylardan.

Snapdragon 808 işlemcisi ile çalışacağı iddia edilen BlackBerry Venice, 5.4 inç büyüklüğünde ekrana ve 3 GB RAM’e sahip olacak. 18 Megapiksel çözünürlüğe sahip bir kameranın yer aldığı Blackberry Venice modeline ait ön inceleme videosunu ise yukarıdan izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=a2-bR5zFbzw