Sosyal Medya

iPhone

Kırmızı iPhone 7 Nereden Alınır? Türk Telekom Mağazalarında Satışa Çıktı

Kırmızı iPhone 7 Türkiye'de, Türk Telekom Mağazalarında Satışta! Apple2ın çok özel tasarımı kırmızı iPhone 7 ve iPhone 7 Plus! Ön Kayıtla!

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus (PRODUCT) RED Türk Telekom mağazalarında satışa sunuldu!

Kırmızı iPhone 7 Nereden Alınır? Türk Telekom Mağazalarında Satışa Çıktı!

Kırmızı iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Türkiye’de satışa sunuluyor. Kırmızı iPhone 7 Türkiye’de! Türk Telekom Mağazalarında 22 Mart’tan itibaren Ön Kayıtla Satışlar Başladı!

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus (PRODUCT)RED satın almak isteyenler, 22 Mart tarihinden itibaren www.turktelekom.com.tr adresinden ön kayıt yapabilecek.

Apple’ın dün duyurduğu kırmızı renkli iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’ı ön siparişle satışa sundu. Apple’ın AIDS’le savaş için tercih ettiği kırmızı renkli bu iPhone modellerini alanlar, ödedikleri parayla hem iPhone almış olacak hem de AIDS’le savaşan Global Fund’a destek verecek.

10 yıldan uzun süredir devam eden Apple ve (RED) ortaklığının son meyvesi olan iPhone 7 ve 7 Plus (PRODUCT)RED Special Edition, 4.299 TL ve 4.949 TL fiyatlarıyla!

 

 

Apple, Özel Kırmızı iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Türkiye’de Satışa Sunuldu!

Apple çeşitli alanlardaki sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekler ile biliniyor. Bunların başında da AIDS ile mücadele geliyor.Bu kapsamda Apple, Özel Kırmızı iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Satışa Amerika mağazalarında satışa sunmuştu.

iPhone 7 (PRODUCT)RED Special Edition!

Kırmızı iPhone 7 Türkiye ‘de Satışta!

Apple’ın AIDS ile mücadele etmeyi ve bilinçlendirmeyi amaçlayan (RED) ortaklığının sonucu olarak Çok Özel Kırmızı iPhone 7 ‘i modelini satışa dün sunmuştu!

Onu özel yapan ne? Derseniz?

Arkasındaki amaç ve KIRMIZI ŞIK TASARIMI!

Cihaz pratik olarak standart modelle aynı özelliklere sahip ancak yeni bir kırmızı tasarım içeriyor. 4,7 inçlik versiyon için 749 dolar ve Plus boyutlu varyasyon içinse 869 dolarlık perakende satış fiyatı var.

Cupertino devi konu ile ilgili yaptığı açıklamada;

“AIDS programlarını desteklemek ve AIDS içermeyen yeni nesil yaratmak için Global Fund’a katkıda bulunuyor” demişti.

Kırmızı iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’a sahip olmak isteyenlere Türk Telekom bayilerinden ön kayıt ile satın alabilirler.