Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Kobisi E-Ticaret Platformunda Yenilik, E-ticaret Sitenizi Bugün Açın!

Kobisi E-Ticaret Platformunda Yenilik, E-ticaret Sitenizi Bugün Açın! Kobisi E-Ticaret SEO Hizmeti, E-Ticaret Paketlerinde Yeni Bir Dönem

Kobisi E-Ticaret Platformunda Yenilik

E-ticaret zorlu, çok fazla zaman ve maddi kaynak gerektiren, uzun bir süreçtir. Onlarca farklı hizmet, sistem kurulumu, online araç gibi şeylerle tek tek uğraşmak işinize odaklanmanızı zorlaştıracaktır. Kobisi e-ticaret paketleri hizmeti sayesinde tüm karmaşık süreçlerden kurtulacak ve hazır e-ticaret sitesi sahibi olacaksınız. Tüm sistemler, araçlar ve stratejiler profesyonel bir ekip tarafından online mağazanızı ileriye taşımak için oluşturulacaktır. Hazır e-ticaret paketlerinden farkı düşük maliyeti ve kapsamlı hizmetleri olan Kobisi e-ticaret siteleri bakım, onarım, güncelleme ve veri transferi işlemleri için ekstra ücret almaz. Böylece çok daha az yatırım ile daha iyi sonuçlar elde edebilirsiniz. E-ticaret paketi seçenekleri ve e-ticaret sitesi fiyatları öğrenmek için internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

E-Ticaret Paketlerinde Yeni Bir Dönem

Kobisi e-ticaret paketlerinde; müşteri memnuniyeti ve güveni kazanmak için tüm siteniz SSL sertifikası ile korunur. Böylece tüm bilgileriniz güvence altına alınır. Fraud Kontrolü yapılarak hem siz hem de müşterileriniz alışverişte sahteciliğe karşı korunursunuz. Arama motoru sıralamalarında üst kısımlarda yer almak için Kobisi, e-ticaret sitenizi SEO uyumlu olarak tasarlar. Değiştirilebilir URL yapısı, dinamik meta etiketleme yapısı, sayfa açılma hızları ve daha birçok özellik ile SEO dostu bir online mağazaya sahip olursunuz. Aynı zamanda mobil dostu olarak tasarlanan e-ticaret siteniz, duyarlı tasarımı ile kullanıcı deneyimini iyi bir hale getirir. Kredi kartı ile ödeme seçeneklerini ve taksitli ödeme seçeneklerini çoğaltarak ve sistemi güçlü bir biçimde kurarak satışlarınızı kesintisiz yapmanızı sağlar. Verileriniz, siparişleriniz ve müşteri bilgileriniz günlük olarak yedeklenir. E-ticaret sitenize daha çok trafik çekmek, müşteri kazanmak ve daha hızlı tepki süreleri almanız için sürekli destek sunulur.

Kobisi E-Ticaret SEO Hizmeti

Kobisi SEO ekibi, daha fazla müşteriye ulaşmanızı ve satışları arttırmanızı sağlamak adına SEO çalışmalarını yürütür. Organik arama sonuçlarında görünürlüğünüzü ve trafiğinizi arttırmak için yasal ve etkili çözümler üretir. Peki Kobisi SEO hizmeti kapsamında neler gerçekleştiriyor?

  • Online mağazanıza yaptığınız tüm yatırımlardan maksimum kazanç elde etmeniz için hedef kitlenizin arama motoru kullanma alışkanlıkları tespit edilerek anahtar kelime araştırması gerçekleştirilir.
  • Backlink sayısı ve kalitesi, link kaynakları ve organik trafik gibi metrikler analiz edilir böylece SEO performansı üst düzeye taşımak için etkili çalışmalar yapılır.
  • Marka prestiji ve marka bilinirliği üzerine stratejiler geliştirilir. Böylece müşterilerin, markaya güvenilirliği ve sadakati sağlanır.
  • Online varlığınızı yasal bir biçimde sürdürmeniz adına etik kurallara riayet edilir ve white hat SEO çalışmaları yapılır.
  • Kaliteli, kullanıcı dostu ve SEO uyumlu içerikler üreterek e-ticaret sitenize daha çok ziyaretçi çekilir. Kategori yazıları, ürün tanıtım yazıları, blog yazıları ve site yazıları SEO uyumlu bir biçimde üretilir.

Kobisi SEO hizmeti hakkında daha fazla bilgi edinmek için e-ticaret SEO hizmeti sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

https://www.kobisi.com/


Kobisi E-Ticaret Platformunda Yenilik , Kobisi E-Ticaret SEO Hizmeti, E-Ticaret Paketlerinde Yeni Bir Dönem !