Sosyal Medya

Sosyal Medya

Kullanıcılar Twitter Hesaplarını Onaylatabilir!

Artık Twitter hesabınızı onaylatmak mümkün. Twitter hesaplarının nasıl onaylatılabileceğini detaylı olarak anlattık.

Bilindiği üzere daha önce Twitter ile çalışan çeşitli sosyal medya ajanslarının aracılığı ile onaylanmış hesap başvurusu yapmak ve profilinizi onaylatmak mümkündü. Twitter tarafından uygulanan yenilik sayesinde artık onaylanmış profil rozetlerine sahip olmak çok kolay.

Onaylanmış profillerin kısıtlı sayılarda olması nedeniyle çok fazla eleştiriye maruz kalan Twitter, yeni kararıyla onaylanmış profil rozetlerinin daha fazla kişiye ulaşabileceğinin sinyallerini de vermiş oldu.

Onaylatma Nasıl Yapılır?

Kullanıcıların onaylanmış profil rozetlerine sahip olmaları için izlemeleri gereken birkaç yol bulunuyor. Öncellikle güvenilir bir profil deneyimine sahip olunması için kullanıcıların onaylanmış telefon numarası, e-posta adresi, Web sitesi ve doğum günü gibi bilgilerinin panele kaydedilmesi gerekiyor. Aksi takdirde başvuru formuna ulaşmak mümkün değil.

Form kısmına ulaştıktan sonra ise yapılması gereken iki detay kalıyor, profil ile bağlantısı olan en az iki web sitesinde yer alması ve profillerin neden onaylatılmak istediğini anlatan maksimum 500 karakterlik bir yazı.