Sosyal Medya

Yazılım

Leawo Music Recorder Profesyonel Müzik Kayıt Yazılımı

Profesyonel müzik kayıt yazılımı olan Leawo Music Recorder, herhangi bir kaynaktan gelen sesi, kolayca kaydetmelerine yardımcı olur.

Profesyonel müzik kayıt yazılımı olan Leawo Music Recorder, herhangi bir kaynaktan gelen sesi, kolayca kaydetmelerine olanak sağlıyor.

Leawo Music Recorder, müzik kayıt işlemleri için pratik bir uygulama.  Türkçe dil desteği sunmaması, uygulamanın tek eksiği gibi görünüyor. Harici mikrofon üzerinden ses kaydı yapabilirken, isterseniz işletim sistemi üzerinden sağlanan sesleri kayıt altına alabiliyorsunuz. Kullanımı oldukça kolay olan uygulamanın fiyatı 19,99 dolar. Deneme sürümü kullanıcılara ücretsiz olarak sunuluyor. Denemenizde fayda var.  Uygulamanın MacOs ve Windows işletim sistemleri için versiyonları mevcut.

Dahili ve harici kaynaklardan kaydedilen sesleri, M4A, MP3 ve WAV ses dosyası olarak kaydedebilir, ses bit hızını değiştirebilirsiniz. İsterseniz kayıt başlangıç zamanı ve süresini ayarlayarak müzik kaydını zamanlayabilirsiniz.

Müzik bilgilerine sanatçı, albüm, albüm resmi, şarkı adı gibi müzik etiketlerini ekleyebilir, müzik etiketi eklenmiş dosyaları düzenleyebilirsiniz. Kullanıcılar kayıtları yönetebilir ve kayıtlı müzik dosyalarını program içinde dinleyebilirsiniz. Ayrıca kaydettiğiniz müzik dosyalarını iTunes ile paylaşabilirsiniz.

  • Bilgisayarınızdaki herhangi bir dahili giriş veya bilgisayar ses akışından ses kaydedin.
  • Artist Sanatçı, albüm, resim, şarkı adı vb. etiketleme yapın.
  • Kayıtlı müzik dosyalarının müzik etiketlerini manuel olarak düzenleyin.
  • Görev Zamanlayıcısı ile müzik kaydını programlayın.
  • Önceden ayarlanmış zaman aralıklarıyla müzik kayıtlarını otomatik olarak filtreleyin.

Sistem gereksinimleri

Mac

Desteklenen İşletim Sistemi: Mac (32-bit veya 64-bit) 10.6 Snow Leopard, 10.7 Aslan, 10.8 Mountain Lion, 10.9 Mavericks, 10.10 Yosemite
İşlemci: 1 GHz veya daha yüksek Intel İşlemci
RAM: 512MB RAM (1024MB veya üstü önerilir)

PC

Desteklenen İşletim Sistemi: Microsoft® Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10
İşlemci:1GHz Intel/AMD processor or above
RAM: 512MB RAM (1024MB veya üstü önerilir)

Desteklenen Müzik Siteleri

Web siteleri: YouTube, Last.FM, Pandora, Napster, Spotify, GUBA, NPC, MySpace, archive.org, BBC Radyo, iTunes Radyo, RTVE, Sirius Radyo, Radyo Blog Kulübü, XM Radyo Online, AOL Müzik, vb.

Desteklenen Dosya Biçimi: M4A, MP3 ve WAV

Uygulamayı indir MacPC