Sosyal Medya

Oyun Dünyası

Lenovo Razer Edition Oyun Bilgisayarı Geliyor

 

Eğer Pc’de oyun oynamak istiyorsanız Lenovo muhtemelen ilk seçiminiz değildir. Ama bu yakın zamanda değişebilir.

Bir çok oyun bilgisayarları var ve genellikle çok daha cazip ve oyun merkezli bir marka ile evinize oyun sistemi kurmak istersiniz.Lenovo partneri Razer ile seçebileceğiniz markalar arasına girmek istiyor.

Lenovo ve Razer işbirliği ile yeni bir oyun PC’si yaratıyor. Lenovo Razer Edition Desktop bu iş en yeni teknolojilerini kullanıyor olacaklar ve önümüzdeki Ocak ayında muhtemelen karşımıza çıkacak.

Razer ve Lenovo ortaklı bir çok kişiye garip gelebilir fakat her iki taraf için anlaşma yapmak için ortak bir neden var. Sürekli bahsettiğimiz ve giderek daralan bir PC pazarı var. Bu işbirliği ikisi içinde faydalı olabilir zira Lenovo’nun Pc satış gelirleri gittikçe düşüyor.

lenovo-banner-v3

Pc tarafında oyun severler hala ciddi paralara harcamaya devam edebiliyor. Bu durum şirketleri hala yatırım yapmaya teşvik edebiliyor.

Razer oyun sistemlerinde sahip olduğu kendi çizgisi var iken Alienware’in Dell ile yaptığı gibi arkasında büyük bir şirketin ağırlığına henüz sahip değildi. Bu Razer açısından bu problemi gidermek anlamına da gelebilir.

lenovo-razer-edition

Razer