TeknoTalk

LG 4K UHD Projektör Her Odaya 150-inç Ekran Getiriyor

LG’nin küçücük 4K Projektörü, Evinizin Her Odasına 150-inçlik bir Ekran Koyuyor.

LG 4K UHD Projektör Her Odaya 150-inç Ekran Getiriyor. Görüntüsü ise Mükemmel Derecede…

LG, 2018 projektör serisini CES 2018’de sergiliyor ve aralarında diğerlerinin çoğuna pek benzemeyen markanın ilk 4K UHD projektörü de yer alıyor.

LG 4K UHD Projektör HU80KA model numarası ile kompakt tasarımı ile karşımıza çıkıyor. Görüntüsünden de anlaşılacağı gibi evinizin duvarında 150-inçlik bir ekran oluşturabilecek dikey bir cihaz. Taşınabilir tasarımı sayesinde ister yerine sabitleyin ister evinizin diğer odalarına götürün istersenizde tavana sabitleyin. Oldukça kullanımı kolay. LG, şirketin mühendislerinin, performanstan ödün vermeksizin piyasada diğerlerinden daha küçük bir 4K projektör yapmak için oldukça uğraştıklarını ve kendilerini zorlayan bir ürün olarak dikkat çektiğini söylüyor.

LG’nin ilk UHD projektörü olan HU80KA 2.500 lümen iken Full HD Projektörü  2000 lümen olacak. Sadece çözünürlük tek özelliği değil tabi. Model HDR içeriğide destekliyor. Böylece görüntülerin daha canlı olması sağlanıyor. Ses Tarafında ise iki adet 7W hoparlör eşlik ediyor. Elbette harici ses cihazlarını bağlamak için Optik Çıkış, HDMI ve Bluetooth Desteğide var.

LG 4K UHD Projektör Fiyat konusunda ne olacak?

LG henüz bir fiyat bilgisi paylaşmış değil. Ancak çokta ucuz olmayacak bu kesin.

Engadget

Exit mobile version