Sosyal Medya

Mobil

LG G4 Pro Metal Kasalı Gelebilir!

Rakipleri metal ksa ile devam ederken fiyat rekabeti nedeniyle plastik ile yoluna devam eden LG, metal kasalı LG G4 Pro modelini planlıyor.

Rakipleri metal ksa ile devam ederken fiyat rekabeti nedeniyle plastik ile yoluna devam eden LG, metal kasalı LG G4 Pro modelini planlıyor.

Amiral gemisi seviyesinde akıllı telefonların neredeyse tamamı metal kasa ile yoluna devam ediyor. Ancak LG halen metal kasalı telefon üretmedi. Bu durumun nedeni ise geçtiğimiz yıl G3 tanıtımı sonrasında açıklanmıştı.

Kullanıcılar, metal kasalı LG telefon istiyor!

Tüm rakiplerine kıyasla oldukça agresif bir fiyat politikası izleyen LG, metal kasa kullanması halinde bu agresif fiyat politikasına devam edemeyeceğini ve rakiplerine benzer fiyatlar ile ürünlerini satışa sunabileceğini belirtmişti.

Kısa süre önce ise LG tarafından önemli bilgiler paylaşıldı. G4 modelinde devam eden plastik kasa anlayışı sonrası kullanıcılarından gelen geri bildirimler, LG’yi metal kasalı ikinci bir üst seviye model üretmeye itmiş gibi görünüyor.

LG G4 Pro, metal kasadan fazlası ile gelebilir!

İddialara göre LG’nin yeni üst seviye modeli, G4 Pro olarak adlandırılacak ve rakiplerine kıyasla çok dayanıklı bir metal kasa ile üretilecek.

Şu anki tahminlerimize göre LG G4 Pro, Galaxy Note 5 ile rekabet edebilecek düzeyde, daha büyük ekran gibi özellikler ile tanıtılacak. Ayrıca metal kasanın yanı sıra LG’nin G4 modelinde yer vermediği USB Type-C bağlantı ve parmak izi okuma özelliklerine de, LG G4 Pro modelinde yer alabilir. IFA 2015’te tanıtılacağı söylenen LG G4 Pro, bakalım hangi özellikler ile gelecek?