Sosyal Medya

Android

LG G4 üzerine iki tepe seviye model daha geliyor

LG G4'ün ardından iki üst seviyeli model daha firma tarafından yaz ayları içerisinde tanıtılacak.

LG G4’ün ardından iki üst seviyeli model daha firma tarafından yaz ayları içerisinde tanıtılacak.

LG G4’ün tanıtımının ardından firma yeni modellerinin üzerine yoğunlaşmaya başladı. Haftasonu meydana gelen gelişmelerin ardından görünüyor ki LG, LG G4’e eş değer gelebilecek bir cihaz üzerinde çalıştı ve 2 farklı tepe seviyeli model daha tanıtılacak. Daha önce yaptıkları gibi asya’ya yönelik değil tüm dünya marketine yönelik pazarlanıp kullanıcı kitlesi açısından daha farklı bir yol izlenecek.

LG G4’ün yanısıra LG G4 Stylus da kesinleşmeye başlamıştı, kalemli olarak satılacak olan model ekran boyutuyla LG G4 modelinden daha büyük olsa da yine de bazı özellikleri itibariyle LG G4’ten aşağıda geliyordu. Fakat yeni gelen haberlere göre, LG G4’ten daha büyük ekran büyüklüğü bulunduran ve bununla birlikte işlemci özellikleri itibariyle de denk gelebilecek iki farklı model LG tarafından yaz dönemi içerisinde tanıtılabilir.

Ekran teknolojisiyle ilgili çıkan haberlerde, LG G4 ile oranla daha düşük seviyeli bir ekran teknolojisi barındıracağı fakat yine de LG G3’ten aşağıya kalmayacak bir ekran teknolojisi bizleri bekliyor. LG G4 modelinde yeni nesil LG UHD TV ekran teknolojisine eş renk teknolojileri var.