TeknoTalk

LG Judy, Açık Hava Dostu, Daha Parlak ve Az Güç Tüketiyor

LG yeni amiral gemisi telefonunu Haziran ayında duyurmaya hazırlanıyor

LG’nin bir sonraki amiral gemisi akıllı telefonunu, daha parlak ve daha Az güç tüketen bir ekranla gelecek. LG Judy, açık hava dostu, daha parlak ve az güç tüketiyor.

LG tipik yeni akıllı telefon duyurma takvimine ve etkinliklerinden genelde uzak duruyor. Ancak bu 2018’de hiç bir yeni modeli duyurmayacağı anlamına gelmiyor. Evan Blass’ın bildirdiğine göre LG Judy adıyla yeni bir amiral gemisi akıllı telefonu Haziran ayında duyurmayı planlıyor.

LG’nin şu anki yıldızı LG G6′da olduğu gibi etkileyici bir ekranı olacak. Her ne kadar boyut ve çözünürlük olağan nedenler arasında yer almıyor. LG Judy 6.1 inç v 18:9 ekran oranı ve MLCD+ teknolojisi (beyaz alt pikselleri içeren teknoloji) yüksek 800-nit parlaklık sözü veriyor. Ayrıca bu ekran tipik IPS LCD panelden yüzde 35 gibi daha az güç tüketiyor.

LG Judy ‘de daha başka neleri olacak derseniz?

2018 model bir akıllı telefondan bekleyeceğiniz şekilde Snapdragon 845 işlemci, 4 GB RAM ve 16 megapiksellik çift arka kamera; cam optik ve f/1.6 diagram, stereo speaker, HDR görselleri, su geçirmezlik ve hızlı şarj desteği. Bu noktada MWC 2018‘de duyurulması beklenen V30 modelindeki AI destekli kamera teknolojisi bu modelde kullanılmamış gibi duruyor.

Bu modeli şubat ayının 25’inde düzenlenecek Mobil Dünya kongresinde görmeyi beklemeyin. LG Judy’i Samsung’un Galaxy S9‘undan sonra Haziran ayında sunmayı planlıyor.

Elbette şirket, potansiyel alıcıları bu model için beklemeye ikna etmesi gerekecek.

VentureBeat

Exit mobile version