Sosyal Medya

Android

LG, Batarya Konusunda Oldukça İddialı X Power 2’yi Tanıttı.

LG, orta seviye Android kullanıcılarını hedefleyen X Power 2 modelini tanıttı. Cihaz batarya performansı ile dikkat çekiyor.

LG, orta seviye Android kullanıcılarını hedefleyen X Power 2 modelini tanıttı.

Batarya konusunda sıkıntı yaşayan kullanıcılar için hazırlanan LG X Power 2, üzerinde bulunan büyük  bataryası sayesinde kullanıcılarına 2 günlük bir şarj süresi sunuyor. Tasarlanma aşamasında, tüm hafta sonu çalışması düşünülerek hazırlanan  LG X Power 2, tam şarj edildikten sonra 18 saat aralıksız web gezintisi, 14 saat navigasyon kullanımı ve 15 saat video gösterimi ile kullanıcılarını sevindirecek bir performans sergilemekte.

Ayrıca LG X Power 2’nin bataryasını 1 saatlik şarj ile %50 doldurabilen hızlı şarj teknolojisi bulunuyor. Yeni cihaz da 4500 mAh’lik  batarya yer alıyor.

Özelliklerine göz atmak gerekirse, 154.7 x 78.1 x 8.4mm boyutlarında ve 164 gr ağırlığında olan cihazda 720P destekli 5.5 inc ekran bulunuyor. İşlemci olarak 1.5 GHz hızında çalışan işlemci tercih edilmiş.  2 GB RAM, 5 MP ön kamera, 12 MP arka kamera bulunmakta. Dahili hafıza olarak üzerinde 16 GB yer alırken, microSD kart ile 2TB’a kadar arttırılabiliyor.

Üzerinde Android 7.0 Nougat işletim sistemi bulunan cihazın, Black Titan, Shiny Titan, Shiny Gold ve Shiny Blue renk seçenekleri mevcut. Fiyatı konusunda henüz bir bilgi mevcut değil.

lg x power 2