TeknoTalk

LG’den Akıllı Telefon Alana 500 TL İNDİRİM ÇEKİ, Sevgililer Günü Fırsatı

LG’den Sevgililer Günü’ne özel hediyeler

LG’den Akıllı Telefon Alana 500 TL İNDİRİM ÇEKİ, Sevgililer Günü Fırsatı. 

LG Electronics Türkiye, akıllı telefonları V30 +, G6, Q6, K8 2017, K10 2017 ve Stylus 3’den birisini alan tüm kullanıcılarını 14 Şubat Sevgililer Günü’nde hediye yağmuruna tutacak.

5 – 18 Şubat tarihleri arasında operatör mağazaları üzerinden LG akıllı telefon satın alanlar, Sevgililer Günü’ne özel LG TwinWash çamaşır makinesi ve LG OLED TV alımlarında geçerli 500 TL değerinde indirim kazanacak.

LG Electronics Türkiye’nin Sevgililer Günü’ne özel kampanyasında; 5 – 18 Şubat tarihleri arasında tüm operatör mağazalarından, V30 +, G6, Q6, K8 2017, K10 2017 ve Stylus 3’den birisini alan kullanıcılar sürpriz hediyeler kazanacak.

Kullanıcılar, www.lgkazandiriyor.com sitesine aldıkları ürünün IMEI ve fatura bilgilerini kayıt yaptırdıktan sonra, LG Premium Shop’larda satılan tüm LG OLED TV’ler ve F70E1UDNK1 / FH0C9CDHK7 modeli TWINWash çamaşır makineleri için geçerli olmak üzere 500 TL değerinde indirim kodu ve stoklarla sınırlı olmak üzere Hi-Fi Modül kazanacaklar.

Kullanıcılara, kampanya bitiminden sonra üç gün içerisinde 500 TL değerinde indirim kodu; e-mail ile gönderilecek, bu kod ile kullanıcılar, LG Premium Shop’larda kampanya dahilindeki ürünleri indirimli olarak alabilecekler.

LG’den Akıllı Telefon Alana 500 TL İNDİRİM ÇEKİ

LGV30+ ile sinema düzeyinde videolar çekilebiliyor

LG V30+ sahip olduğu güçlü video becerileriyle kendisini akıllı telefon sinemacılığında lider yapıyor. Geniş açılı çift arka kamerası çok daha parlak ve canlı renkler için; cam bir lense sahip olan sektördeki ilk F1.6 kamera ile destekleniyor. Cine Video modu kullanıcıların herhangi bir videografi eğitimine gerek duymadan V30+ ile film gibi videolar çekmesine imkan veriyor. V30+’ın arkasındaki ana kameranın F1.6 diyafram açıklığı daha aydınlık ve daha dinamik çekimler için içeriye daha fazla ışık girmesini sağlıyor.

LG G6, suya dayanıklılığıyla dikkat çekiyor

LG G6, suya karşı 1,5 metre derinlikte bile 30 dakikaya kadar dayanıklı. LG G6’nın sağlam tasarımı sayesinde; günlük kullanım sırasında gerçekleşebilecek kazayla düşmeler ve diğer zor şartlara karşı endişe etmeye de gerek kalmıyor.

LG Q6: Kendi segmentinde FullVision ekran özelliğine sahip ilk akıllı telefon

Q6, üst sınıf akıllı telefonlarda inceltilmiş çerçevenin büyüyen bir trend olduğu bugünlerde, bu özelliği geniş kullanıcı kitlelerine sunan orta sınıf fiyat kategorisindeki ilk akıllı telefon oldu. LG Q6’nın benzersiz 5.5-inç FHD+ FullVision ekranı, sahip olduğu 18:9 oranıyla video seyretme; oyun oynama ve birden fazla işle uğraşmayı çok daha sürükleyici hale getiriyor. Akıllı telefonun “çerçevesiz” şekilli ekranı büyütmek için tasarlanmış olmasına rağmen ekrana yanlışlıkla dokunmanın da önüne geçiyor.

Exit mobile version