Sosyal Medya

Android

Lollipop, Galaxy Note 3 Neo İçin Geliyor!

Samsung'un hesaplı Galaxy Note 3 olarak piyasaya sunduğu Galaxy Note 3 Neo için müjdeli haber İngiltere'den geldi.

Samsung’un hesaplı Galaxy Note 3 olarak piyasaya sunduğu Galaxy Note 3 Neo için müjdeli haber İngiltere’den geldi.

Güney Koreli üretici Samsung’un hesaplı Galaxy Note 3 modeli olarak piyasaya sunduğu akıllı telefon modeli Galaxy Note 3 Neo için müjdeli haber geldi.

Samsung İngiltere’ye Twitter üzerinden sorulan bir soru üzerine yetkililer Galaxy Note 3 Neo kullanıcılarının merakla beklediği sorunun cevabını verdi.

Galaxy Note 3 Neo Android 5.0 Lollipop Güncellemesini Alacak mı?
Samsung İngiltere hesabına sorulan soru üzerine yetkililer Galaxy Note 3 Neo modelinin Android 5.0 Lollipop güncellemesini alacağını belirtti. Ancak kötü haber ise yetkililer güncellemenin ne zaman geleceği konusunda bir bilgi vermedi.

Android 5.0 Lollipop güncellemesi ile birlikte Materyal Tasarıma kavuşacak olan Galaxy Note 3 Neo, ayrıca son uygulamalar menüsünden kilit ekranı bildirimlerine, hızlı ayarlar menüsüne kadara yenilenen bir tasarıma sahip olacak.

5.5 inç büyüklüğünde HD ekrana sahip olan model, 6 çekirdekli Exynos işlemci kullanıyor. 2 GB RAM’e sahip olan model 16 GB arttırılabilir dahili hafızaya sahip. 8 Megapiksel ana ve 2 Megapiksel ön kameraya sahip olan Galaxy Note 3 Neo, 3100 mAh bataryadan gücünü alıyor.

Android 4.3 işletim sistemi ile piyasaya sunulan Galaxy Note 3 Neo, alacağı bu güncelleme ile satışa sunulduğundan beri ikinci güncellemesini almış olacak. Umarız Samsung, kullanıcılarını daha fazla bekletmez.