Sosyal Medya

iPhone

Martin Hajek’in iPhone X Tasarımı Oldukça Gerçekçi Görünüyor

Martin Hajek'in iPhone X Tasarımı Oldukça Gerçekçi Görünüyor. Orjinal ilk iphone'a benzer siyah gümüş görünümlü bir sırt tasarımına sahip!

Martin Hajek’in iPhone X Tasarımı Oldukça Gerçekçi Görünüyor.

Martin Hajek’in iPhone X Tasarımı, Yeni nesil iPhone ilk iPhone’dan esintiler taşısaydı nasıl olurdu?

Yeni nesil iPhone’un neye benzeyebileceğine dair pek çok render ve konsept görüntüsü gördük. Gerçeğinin neye benzeyeceğini ise bu yılın sonlarına doğru hep birlikte göreceğiz.

Fakat bu yeni görüntü, gelecekte gelecekte iPhone tasarımlarını epeyce zaman ve hatasız bir şekilde tahmin eden Martin Hajek’in atölyesinden geliyor. Hajek’in hayal ettiği iPhone X aşırı gerçekçi olmayan fütüristik bir tasarım yerine, orjinal ilk iphone’a benzer siyah gümüş görünümlü bir sırt tasarımına sahip, Retro Tasarımını hatırlatan harika bir görünüm sunuyor.

Hajek tarafından Computer Bild için yaratılan render, ön tarafta şaşırtıcı derecede inceltilmiş bir tasarım göstermektedir. Neredeyse her tarafı cam ve kavisli kenarlarla sahip, selfi kamerasını çevreleyen konvansiyonel çerçeveye görünüyor. Diğer ince ayrıntılar, konsepti mevcut tasarımlardan ayırıyor; Örneğin, yanlardaki düğmeler gerçek fiziksel düğmeler yerine dokunmatik yüzeyler kullanılmış, ayrıca görünür anten çizgileri yoktur.

 

 

Mashable