Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Microsoft Build 2015 Etkinliği Başladı!

Microsoft en büyük etkinliklerinden biri olan Microsoft Build 2015 ile yazılım ve ürünlerini kullanan tüm meraklılarını bir araya topluyor. Yoğun ilgi yüzünden kısa sürede tüm biletleri tükendi.

Microsoft en büyük etkinliklerinden biri olan Microsoft Build 2015 ile yazılım ve ürünlerini kullanan tüm meraklılarını bir araya topluyor.

Yoğun ilgi yüzünden kısa sürede tüm biletleri tükendi.

1 Mayıs’ a kadar sürecek konferans San Francisco’da düzenleniyor. BUILD 2015‘in biletleri dün satışa sunuldu ve 45 dakika içerisinde tükenerek yeni bir rekora imza attı. Konferans için tam biletlerinin 2095 ve öğrenci biletlerinin 995 dolar olduğu göz önüne alındığında, etkinlik teknoloji meraklıları için ne denli önemli olduğu bir kez daha ortaya çıktı.
BUILD 2015‘in geçmiş yıllara oranla daha fazla ilgi görmesinin sebebi olarak ise köklü bir değişim sürecinden geçen Microsoft’un son dönemdeki yükselişi ve ilgi çekici yeni ürünleri gösteriliyor.

Screen Shot 2015-04-29 at 12.26.40

Build 2015 Konferansı’nda bu sene yeni Surface tabletler, Lumia akıllı telefonlar, Xbox ve Evrensel uygulamalar, nesnelerin interneti ve Windows 10 gibi ürünlerin tanıtılması bekleniyor.

Katılımcı sayısının oldukça fazla olduğu konferans için Microsoft,

Microsoft Build 2015 adını verdiği özel bir uygulama geliştirdi.

Apple ve Android Marketlerden ücretsiz indirilebiliyor.
Uygulama sayesinde katılımcılar etkinlik için planlama, etkinlik konuşmacılarını görme, etkinliğe katılanlar ile sohbet etme ve etkinlik haberlerini takip etme gibi özellikleri kullanabiliyorlar.