Sosyal Medya

Windows

Paint Uygulamasının Yeni Versiyonu 3D Çizimler Yapılabilecek!

Paint Uygulamasının Yeni Versiyonu 3D Çizimler Yapılabilecek!

Microsoft’un ilk kez piyasaya sunulduğu 1985 yılından bu yana pratik kullanımı ile yediden yetmişe tüm Windows kullanıcılarının tercih ettiği resim uygulaması Paint uygulaması yenilendi.

Şirket yeni versiyon ile uygulamaya dokunmatik ekran dostu ve yüksek çözünürlüklü görüntüler üzerinde çalışabilme özellikleri ekleyerek daha cazip hale getirdi.

Microsoft’un Windows 10 Paint uygulamasını yeniden tasarladığı geçtiğimiz günlerde sızdırılmıştı. Uygulamanın yeni versiyonunun 26 Ekim 2016 itibari ile kullanıcıların beğenisine sunulması bekleniyor.

Microsoft yeni Paint’i tamamen elden geçirerek dokunmatik dostu özelliklerle daha çekici hale getirdi. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan ve uygulamanın yeni versiyonunun özelliklerinin gösterildiği videoda, Paint’in 3D çizimi desteklediği görülüyor.

Twitter’da “h0x0d” adlı kullanıcı tarafından paylaşılan video, tamamen yenilenmiş Paint uygulamasının önümüzdeki aylarda piyasaya çıkabileceğini gösteriyor.

Videoda “uygulamayı tamamen yeniden tasarladık ve ilgi çekici yeni özelliklerle donattık” diyen Twitter kullanıcısı, “hala bildiğiniz ve sevdiğiniz Paint ancak uygulamaya harika yeni özellikler ekledik” diyor. Yeni Paint ile kullanıcıların 3 boyutlu yeni nesneler ve tasarım ögeleri oluşturabilmesine olanak tanındığını ifade eden kullanıcı, “Herkes için 3D çizim yapabilmeyi kolaylaştırdık” diye de ekliyor.

Yeni versiyonunun Windows 10 için tasarlandığı belirtilen Paint uygulamasına eklenen yeni fırçalar sayesinde doğrudan 3 boyutlu çizim yapılabilecek.