26 Ekim Microsoft Windows 10 Etkinliği Canlı Yayın

26 Ekim Microsoft Windows 10 Etkinliği Canlı Yayın

Microsoft 26 Ekim tarihinde düzenleyeceği Windows 10 etkinliğini canlı yayınla takip etmek isteyenler buraya.

Microsoft Windows 10 Etkinliği Canlı Yayın –  Microsoft’un düzenleyeceği etkinlikte Windows 10 için son güncellemeler ve bazı yeni donanımlar tanıtması bekleniyor. Türkiye saati ile 19:30’da başlayacak etkinliği aşağıdaki linkten canlı takip edebilirsiniz.

Etkinliğin başalama saati – 10AM EDT / 7AM PT / 3PM BST / 4PM CEST /7:30PM IST.

Live Webcast- Canlı Yayın

Microsoft Windows 10 Event

Please join us to see what’s next for Windows 10, Wednesday, October 26 10AM EDT. #MicrosoftEvent

Watch Live Webcast- Microsoft Windows 10 Etkinliği Canlı Yayın

Microsoft Windows 10 Etkinliği Canlı Yayın

 

Ana Sayfa » Güncel Teknoloji » 26 Ekim Microsoft Windows 10 Etkinliği Canlı Yayın