Sosyal Medya

Mobil

iPhone İçin Microsoft Selfie Yayınlandı!

Microsoft Selfie uygulamasını App Store’dan indirebilirsiniz. Microsoft’un birçok filtreyi içinde barındıran Microsoft Selfie uygulaması Apple cihazlarına da geldi.

Geçtiğimiz günlerde ülkemizde satışa çıkardığı 3 yeni telefonuyla üretici konumundaki faaliyetini sürdüren Microsoft, bir yandan da her zaman olduğu gibi yazılım ve uygulama geliştirmeye devam ediyor.

Kendi telefon serisi Lumia’larda Lumia Selfie isimli bir uygulama ile kullanıcılarına özel filtreler sunan Microsoft, bu uygulamanın ismini Microsoft Selfie olarak değiştirerek App Store’da indirmeye sundu.

microsoft-selfie-1451504817

Oldukça sade ve kolay bir arayüze sahip olan Microsoft Selfie’nin boyutu ise 56.8 MB. 13 adet filtreyle beraber gelen Microsoft Selfie uygulaması, oldukça rahat bir şekilde fotoğraflarınızı işleyebiliyor ve filtreler üzerinde ayarlar yapmanıza olanak tanıyor.

Kendi uygulaması içerisinde de fotoğraf çekerken, bu fotoğrafı düzenlemeye izin veren Microsoft Lumia, iOS 8 ve üzeri bütün iPhone, iPad ve iPod Touch’ları destekliyor. Android cihazlar içinse henüz bir uygulama bulunmuyor.

iPhone için uygulamayı buradan indirebilirsiniz.