Sosyal Medya

Oyun Dünyası

Mobil Sürüm Minecraft Güncellendi

Hemen hemen bütün platformlarda karşımıza çıkan Minecraft’ın iOS ve Android sürümleri için devasa bir güncelleme yayınlandı.

Hemen hemen bütün platformlarda karşımıza çıkan Minecraft’ın iOS ve Android sürümleri için devasa bir güncelleme yayınlandı.

Tüm zamanların en fazla satan oyunu ünvanını elinde bulunduran Minecraft, büyümeye devam ediyor. Minecraft, Microsoft tarafından satın alındıktan sonra özellikle Xbox One kanadında birçok yenilikle karşımıza çıkmıştı.

Oyun genel itibariyle tüm konsollarda başarılı bir içeriğe sahip olsa da, hali hazırda Minecraft’ın mobil versiyonu, diğer platformdaki versiyonlara nazaran bir hayli eksik görünüyordu.

Örneğin Minecraft’ın PC versiyonunda yaptığınız birçok aktiviteyi mobil versiyonda yapamıyordunuz. Bu eksikliği gidermek için kolları sıvayan Mojang ekibi Minecraft’ın mobil versiyonları için dev bir güncelleme yayınladı.

1-1433607979

Kısmen Ücretsiz Bir Güncelleme

Yayınlanan bu güncelleme ile karakter özelleştirmesi gibi birçok özellik oyuna dahil edildi. Bu içeriklerin bazıları oyunculara belirli bir ücret karşılığında satılırken, büyük bir kısmı ise ücretsiz olarak sunuldu.

Yeni yayınlanan güncelleme sayesinde oyunun mobil versiyonu ile diğer platformlar arasındaki içerik makası da iyice kapanmış oldu.