Sosyal Medya

Android

Motorola 2018 Serisi Moto X5 iPhone X Benzeri Özellikler İçerebilir

Motorola 2018 Serisi Moto X5 iPhone X ÖZELLİKLERİ içerebilir. Smart AI, 5G Desteği, Çentikli Ekran, Yüz Tanıma gibi özellikle Moto X5'te

Motorola 2018 Serisi Modellerinde iPhone X Özellikleri Dikkat Çekecek.

Motorola 2018 Serisi Moto X5 iPhone X Özellikleri ile GELEBİLİR.

Motorola’nın 2018 Serisi iPhone X Benzeri Olabilir. Droid Life’ta yer alan görüntüler doğruysa büyük bir değişiklik gündemde. AI Özellikleri ve 5G Desteği gibi detaylar var. Detaylara bir bakalım.

Görüldüğü kadarıyla Motorola 2018 modellerinin çizgisini iPhone tasarımına benzetiyor. Droid Life ‘ta post edilen alan üçlü sızıntı görüntülere göre, bir Lenovo markasının akıllı telefon serisinde bazı büyük değişiklikler olduğuna dair ipucu yer alıyor.

Motorola 2018 Serisi Moto X5 iPhone X Özellikleri

Bu görüntüler arasında en dikkat çekici şaşırtıcı olmayacak sekilde Moto X5 yer alıyor. Cihazda ekranında iPhone X tarzı “Notch – Çentik” yer alıyor. 5.9-inç ve 18: 9 en/boy oranına sahip. Görünürde ise bir parmak izi okuyucu olmaması, onunda yüz tanıma sistemine güveneceğini yansıtıyor. Yüz tanıma sistemine ön tarafta yer alan çift ön kamera yardımcı olabilir veya bir adım da güzeli, ekran altı parmak izi okuyucu olabilir.

Elbette X5’in ekran dışında kullanıcıyı cezbedecek akıllı AI ve ön taraftaki çift kameraya destek olacak; arka tarafta yine DUAL KAMERA yer alacak.

Moto Z3 ve Moto Z3 Play modellerinde ise iPhone X’ten ziyade Samsung Galaxy S8 çizgisi yer alıyor.

Kavisli 6-inç ekranı onu daha uzun boyuyla ekranın üst kısmı ekrana dahil olsaydı Samsung Galaxy S8‘e yakın olurdu. Elbette bu modellerin en büyük satış destekçisi kendi eko sisteminde yer alan Moto Modlar olacak. 5G Mod, super kablosuz şarj gibi özellikle olabilir.

Şirket Hızla gelişen Moto G hattına güncelleme getirmeden olmazdı. G6, G6 Plus ve G6 Play, şirketin daha uygun fiyatlı telefonlarına (G6 ve G6 Play’de 5.7 inç, G6 Plus’da 5.93 inç) 18: 9 ekran sunacak. Elbette geleneksel parmak izi okuyucuları içeren daha tanıdık tasarımlara sahip olacaklar. Ayrıca G6 Snapdragon 450 kullanıyor, G6 Plus ise Qualcomm’un Snapdragon 630 işlemcisini kullanıyor. G6 Plus 3,200 mAh’lik bir bataryaya sahip olurken G6 Play 4,000 mAh’lik uzun ömür şampiyonlarından biri olacak.

Gelelim Fiyatlandırma Hakkındaki Bilgilere

G6 Modellerinin ayrıntılı bilgileri ve fiyatlandırması paylaşılmış. Moto 6 Modeli için 240$. Moto G6 Plus modeli içinse bu fiyat 330$.

Muhtemelen Şubat ayında Barselona’da düzenlenecek MWC 2018 Fuarı “Dünya Mobil Kongresi” bu modellerin resmi tanıtımlarına sahne olacak.

Droid Life (Moto X)(Moto Z)(Moto G)