TeknoTalk

Mymanu Clik+, 37 Dilde Gerçek Zamanlı Çeviri Hizmeti Sunuyor

Kablosuz Kulaklıkla Gerçek Zamanlı Çeviri Hizmetinde Yeni Bir Alternatif Daha Geldi

Mymanu Clik+, 37 dilde gerçek zamanlı çeviri hizmeti sunuyor. Gerçek Zamanlı Çeviri Hizmetinde Google ve Bragi’ye rakip geldi.

Mymanu Clik+ kulaklıklarında 37 dilde canlı çeviri hizmeti sunduğunu açıkladı. Kısa bir süre önce Google, Google Pixel Buds ile benzer bir çözüm görmüştük. Tam bir ara bulucu olarak hizmet edecek. Mymanu bir uygulama sunuyor. Çözüm Uygulama bağımsız ücretsiz çeviri hizmeti hedefine bir adım daha yaklaşıyor.

Indiegogo projesi olarak başlayan cihaz bu yılın mart ayında belirtilen teslim tarihi ile üretime hazır hale getirilmiş durumda.

Mymanu Clik+, 37 Dilde Gerçek Zamanlı Çeviri Hizmeti Sunan Kulaklık

Tercümenin nasıl çalıştığını sorulduğunda, bunun uygulamanın bulutla bir kombinasyonu olduğu söylenmiş durumda. Clik’in yer aldığı (kendi başına kullanılabilir) ürün deneyimini geliştiren bir işlemci var.

Özellikle ingilizce’de Çinceye yapılan çevirilerde oldukça başarılı olduğu test edilmiş.

Çeviri özellikleri haricinde de Mymanu Clik+ oldukça dikkat çekici kulaklık çifti. Kulaklıkların Bluetoth’tan daha güvenli bir bağlantı sunan NFMI kullanıyor. Ses kalitesi oldukça iyi.

Mymanu Clik+ Mart başına kadar ön sipariş verenler 239 dolardan sahip olabilirken daha sonrasında fiyat 300 dolar olacak.

Temelde kulaklıkla çeviri hizmeti verilmesi için alternatiflerin giderek çoğalması sevindirici. Cihaz telefonunuz ile de şarj olabilirken yaklaşık 6 saatlik bir kullanım süresi var.

Mymanu

Exit mobile version