Sosyal Medya

Mobil

N7 Player Windows Phone İle Geliyor

Windows Phone'lar N7 Player İle Tanışıyor

Windows Phone’lar N7 Player İle Tanışıyor

Arkadaşlar, uygulamalar, müzik, sık kullanılanlar gibi pek çok özelliği kişiselleştiren ve bu sayede de sadece size özel bir telefon olmayı başaran Windows Phone, İphone ve Android uygulamalarından her geçen gün bir yenisini ekleyerek gelişmeye ve kullanıcılarının beklentisini yükseltmeye devam ediyor. Windows Phone’a Android ve İphone’den eklenen son özellik ise birçok kullanıcının ilgisini çeken n7 Player Windows Phone Player özelliği.

Windows Phone Store’da yerini alan ve albüm kapaklarını indirirken albümle birleştirme yeteneği olann7 Player Windows Phoneözelliğinin eklendiği Windows Phone’lar, last Fm entegrasyonu ve daha farklı bir ara yüz sayesinde kullanıcıların çok hoşuna gidecek.

İlk önceleri 4,50 liralık fiyatı nedeniyle rağbet görmeyebilir. Ancak kullanışlı olması ve her cep telefonuna uyumlu olmasından dolayı n7 Player Windows Phone kısa sürede dikkat çekecek. Üstelik 2 MB lık hafızasından dolayı her telefona uyum sağlayan ve beta adı verilen n7 Player Windows Phone özelliği birçok kullanıcının ilgisini çekecek gibi.