TeknoTalk

Netflix Çevrimdışı İzleme Özelliğini Devreye Aldı

Netflix sonunda iOS ve Android uygulamalarına çevrimdışı görüntüleme özelliğini ekledi.

Yıllarca süren abone talepleri ve bunun asla gerçekleşmeyeceği konusunda ısrar ettikten sonra, Netflix sonunda iOS ve Android uygulamalarına çevrimdışı görüntüleme özelliğini ekledi.

Yeni özellik, akıllı telefon ve tabletlerin internet bağlantısı olmadan Netflix filmlerini ve TV programlarını indirebileceğini ve depolayabileceği anlamına geliyor.

Rakibi Amazon bir süre benzer bir hizmet sunuyor, ancak indirilebilir içerikleri sınırlı. Netflix daha fazla içeriğe sahip ve yakında daha fazla şey katacağına söz veriyor.

Netflix çevrimdışı görüntüleme nasıl kullanılır?

Netflix Çevrimdışı İzleme Özelliği!

Hesap butonu üzerinden “Uygulama Ayarları” nı seçin. Burada, video indirmelerinin, Hücresel Ağ yerine, Kablosuz bağlantı üzerinden yapılmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca, video kalitesini “Standart” veya “Yüksek” olarak değiştirebilirsiniz. Daha yüksek kalite ayarı, doğal olarak daha fazla veri kullanıp indirme ve daha fazla depolama alanı gerektiriyor. Narcos’un 50+ dakikalık bir bölümünün standart kalitede yaklaşık 260 MB, yüksek kalitede 420 MB’lık yer kapladığını tespit ettik.

Akıllı telefon ekranında daha iyi resim kalitesine sahip olmanın neredeyse hiç bir anlamı olmadığını göreceksiniz ancak tablet kullanıcıları çözünürlük farklılıklarını fark edebiliyorlar.

Netflix fiyatları

Aylık 15,99 TL’den başlayan fiyatlarla hizmet veren Netflix’in Standart Paketi 27,99 TL, Premium Paketi ise 39,99 TL.

Netflix

Netflix Çevrimdışı İzleme!

Exit mobile version