Sosyal Medya

Donanım

Nike’ın Playstation PG2’leri Ayaklarınız için DualShock Gibidir

Nike'ın Playstation PG2'leri Ayaklarınız için DualShock Gibidir. Nike Playstation oyuncularını sevindirecek Playstation Temalı modelini sundu

Paul George’un Yeni İmza Ayakkabısı Nike PG2

Nike’ın “Playstation” PG2’leri Ayaklarınız için DualShock gibi hissettirecek.. Paul George’un yeni imza ayakkabısı, karanlıkta şıkır şıkır parlıyor ve titreşimli de. Nike Playstation PG2 .

Nike spor ayakkabılarında farklı teknolojileri denemekten bu güne kadar hiç korkmadı. Şirket Mag ve HyperAdapt modelleri gibi iki otomatik bağcıklı modelini çıkarmış durumda. Özellikle Basketbol ise yeni teknolojilerin deneyeceği en güzel spor dalları arasında yer alıyor.

Paul George’un yeni imza ayakkabısı Nike PG2 ise son dönemde dikkat çekecek modellerden biri olacak. Nike’ın Sony işbirliği yarattığı model PlayStation’dan esinlendi.

Nike’e göre, şu anda NBA’de Oklahoma City Thunder’da oynayan George, kendisini ligin en büyük oyunculardan biri olarak görüyor. Bu nedenle şirketten parke üzerinde olduğunda Sony’nin oyun konsoluna olan sevgisini temsil edecek bir ayakkabı istemiş. Ayakkabının üzerinde PS logosu ışıklı ve dikkat çekiyor. Ayakkabı üzerinde DualShock kontroller üzerindeki titreşimleri taklit eden bir düğmede var.

Nike News

Ayakkabı üzerindeki pilleri şarj etmeye ihtiyaç yok burada. Kendi kendine yetiyor. 150 saat kullanım süresi var. Aslında ayakkabının aydınlatma özelliğini dikkatli kullanmakta fayda var. Ayakkabının iç astar tarafında ise şirketin dinamik Playstation duvar kağıtlarına benzemek üzere tasarlanan Galaxy temalı bir grafik yer alıyor.

Yine oyun kumandasının tuşlarındaki X, kare, üçgen ve yuvarlak sembolleri de ayakkabının patentli derisinde kabartmalı bir şekilde uygulanmış. Ayrıca tuşlardaki mavi, yeşil, pembe ve kırmızı renkler de logo ve bağcık deliklerinde kullanılıyor.

Ayakkabıların arkasında yer alan PSN kodu sayesinde ise özel Paul George temasını konsolunuza indirebiliyorsunuz.

10 Şubat tarihinde satışa sunulacak olan sınırlı sayıdaki Nike PG2 spor ayakkabılar 110 dolar fiyat etiketine sahip olacak.

Engadget