Sosyal Medya

Otomobil

NISSAN ProPILOT Park ile Kendi Kendine Hareket Eden Terlikleri İZLE

NISSAN ProPILOT PARK Teknolojisi, Japonya’da Günlük Hayattaki Eşyalara Uyarlandı. Kendi kendine hareket edebilen terlikler, yastıklar

NISSAN’ın ProPILOT PARK Teknolojisi, Japonya’da Günlük Hayattaki Eşyalara Uyarlandı

NISSAN, ilk kez yeni LEAF ile duyurduğu ProPILOT Park teknolojisini deneyimletmek için yaratıcı bir yol seçti. NISSAN, ProPILOT Park teknolojisini kendi kendine hareket edebilen terlikler, yastıklar gibi eşyalarla Japonya’daki bir otelin misafirlerinin deneyimlemesini sağlıyor.

NISSAN, ProPILOT Park teknolojisini geleneksel Japon misafirperverliğiyle harmanlayarak, Japonya’daki bir otelin konuklarına benzersiz deneyimler yaşatıyor. Otelin misafirleri, kendi kendine hareket edebilen terlikler, masalar ve yer minderleriyle NISSAN’ın ProPILOT Park teknolojisini günlük hayatın içerisinde deneyimleme imkanı yakalıyor.

New Nissan LEAF wins first international award

İlk bakışta geleneksel bir Japon tarzını andıran otelde konuklar, fuaye alanında ayakkabılarını çıkardıkları anda terlikler düzgün bir şekilde önlerine geliyor, oturma odalarına girdiklerinde geleneksel Japon mimarisinin özelliklerinde olan alçak masalar ve yer minderleri kendi kendine düzeliyor ve bu özelliklerin arkasında NISSAN ProPILOT Park teknolojisi yer alıyor.

NISSAN ProPILOT Park ile Kendi Kendine Hareket Eden Terlikleri İZLE


İlk olarak Ekim 2017’de Japonya’da yeni NISSAN LEAF ile lanse edilen ProPILOT Park teknolojisi bir düğmeye basılmasıyla birlikte etrafındaki nesneleri algılıyor ve seçilen park yerine kendi kendine park ediyor.

NISSAN ProPILOT Park teknolojisinin günlük hayattaki deneyimini izleyin.