Sosyal Medya

Android

Nokia 2017’de Mobile Geri Dönüşü Başlatacak!

Nokia 2017'de Yeni bir Android Telefon ile sahalara geri dönüyor! HMD Globalle ortaklığa giden Finli Üretici yeni Android Telefon çıkarıyo

Nokia, 2017’de yeni Android akıllı telefonlarıyla mobil geri dönüşünü başlatacak!

Nokia, Mobildeki altın günlerine geri dönmek için adımlar atmaya başlıyor. Daha doğrusu uğraşıyor diyelim. Efsane telefon üreticisi Nokia Geçtiğimiz Mayıs ayında yeni bir Android akıllı telefon satışı başlatma planlarını açıklamıştı. Bugün HMD Global, önümüzdeki 10 yıl boyunca Nokia markasının özel lisans haklarını başarıyla elde ettiğini açıkladı.

Bu yeni Ortaklık, HMD’nin, 2017 yılının başında uygun fiyatlı ve özellikli yeni bir Android telefon üretiminin geleceğini gösteriyor. Bu kapsamda ilk Android serisi Nokia akıllı telefon serisini 2017 başlarında göreceğiz.

Nokia 2017’de sahalara geri dönüyor!

Nokia’nın Android destekli mobil pazara dönüşü ile ilgili söylentiler Mayıs ayında Microsoft’un Foxconn’un yan kuruluşu FIH Mobile’i 350 Milyon Dolara satın almasıyla başlamıştı.

Daha önceki haberler aslında bu yılın sonlarına doğru gerçekleşeceği yönünde olmasına rağmen bunun gerçekleşmediğini gördük.

Finli üretici 2000’li yıllardaki o görkemli günlerine döner mi bilinmez ama kullanıcılarda hala Nokia markasına karşı bir sempati olduğunu söyleyebiliriz. Güzel ve kabul edilebilir bir ürün çıkarmayı başarırsa bu geri dönüş neden olmasın?

 

Yeni ve Android’li Nokia