TeknoTalk

NVIDIA’dan DEV OYUN Ekranı, 65-inçlik 4K HDR Oyun Ekranı

Büyük Ekranda Oyun Oynamak İsteyenler için NVIDIA’dan Kocaman 4K HDR Ekran!

NVIDIA PC Oyuncuları için Özel 65-inçlik 4K HDR Ekran Duyurdu. NVIDIA 65-inç “Big Format Gaming Displays” (BFGDs) 4K HDR Ekran Duyurdu.  NVIDIA’dan DEV OYUN Ekranı, 65-inçlik 4K HDR Oyun Ekranı !

NVIDIA CES 2018’te bugün, bir sürü gömülü teknoloji ile “Büyük Format Oyun Ekranları” kocaman 65 inçlik 4K HDR ekranlar duyurdu. NVIDIA’nın G-SYNC teknolojisininde içine dahil olduğu bu büyük oyun ekranları, oturma salonunuzda daha ziyade PC Oyuncuları için kullanmayı tavsiye ediyor.

NVIDIA bu konuda ASUS ile ortaklık kurmuş durumda. Diğer sahip olduğu ekran teknolojisi ile ilgili olarak, 120Hz yenileme hızları, full-array arka aydınlatma, 1.000 nit’lik zirve parlaklığı ve tam DCI-P3 renk gam desteği sunuyor. Elbette Oyuncuları hedef aldığı için oldukça düşük tepkime sürelerine sahip olduğunu açıkladılar. Ayrıca SHIELD desteğide sunulmuş.

NVIDIA Big Format Gaming Displays

Bu Büyük Oyun Ekranları normal TV’lere göre bir çok avantajı var. Herşeyden önce normal TV’ler oyuncular için oyun performansını doğrudan etkileyen G-SYNC gibi teknolojileri içermez. Ayrıca TV üreticileri genelde Büyük Ekran TV’lerini sev sinema meraklıları için tasarlıyor. Oyuncular yerine sinema severler için daha fazlasını sunuyorlar.

Bu yüzden dev PC Oyun Monitörleri en temel problemi muhtemelen onu koyacak masaüstü bulmanız zorlaşacak. Bu pratikte en temel sorun olabilir.

NVIDIA Büyük Oyun Ekranı için henüz bir fiyatlandırma bilgisi paylaşmadı.

CES 2018 ile ilgili diğer haberleri buradan takip edebilirsiniz.

Engadget


NVIDIA’dan DEV OYUN Ekranı, 65-inçlik 4K HDR Oyun Ekranı

Exit mobile version