Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

NVIDIA Jetson TX2 AI Platformunu Duyurdu, Daha Akıllı Cihazlar artık Mümkün!

NVIDIA Jetson TX2 AI Platformunu Duyurdu, Daha Akıllı Cihazlar artık Mümkün! 2 kat daha hızlı yeni AI Platformu ön siparişleri başladı!

NVIDIA Jetson TX2 AI Platformunu Duyurdu!

Daha akıllı cihazlar artık mümkün!

NVIDIA Jetson TX2 AI platformu ile dronlar robotlar, akıllı kameralar ve diğer gömülü cihazlar çok daha akıllı olabilir.

NVIDIA, Jetson TX1’in halefini bugün bir etkinlikle duyurdu ve 7,5 watt’tan daha az güç çeken bu yeni platform eskisine göre iki kat daha hızlı çalışacak şekilde tasarlanmış durumda.

Jetson TX2 olarak adlandırılan ürün, dronlar, robotlar, akıllı kameralar ve diğer gömülü aygıtlar için bir AI platformudur. Diğer amaçlar arasında ise navigasyon, görüntü ve konuşma tanıma için kullanılması yer alıyor.

Yeni Platform, Daha hızlı, daha akıllı ve daha doğru cihazlara liderlik edebilir.

Jetson TX2, güçlü AI yeteneklerini en uç noktaya getiriyor ve yeni akıllı makine sınıfı oluşturuyor.Bu cihazlar, şehirlerimizi daha akıllıca ve daha güvenli tutan akıllı video analizleri, üretimi optimize eden yeni tür iş robotları, uzak mesafeli çalışmayı daha verimli hale getirecek benzersiz yetenekler getiriyor.

NVIDIA TX2 Developer Kit Amerika ve Avrupa’da ön sipariş toplamaya başladı.Taşıyıcı-tahta ve modül kombinasyonu 599$ ve 14 Mart’ta sevkiyat başlayacak.

TX2 Modülü 399$ ancak ikinci çeyrekten önce sevkiyat başlamayacak. NVIDIA ayrıca TX1 Developer Kit’i 499$ karşılığında satın alınmaya devam edecek.

NVIDIA