Sosyal Medya

Android

OnePlus 5 Sahiplerine Oxygen OS Beta 3 ile Yüz Tanıma Geldi

OnePlus 5 Sahiplerine Oxygen OS Beta 3 ile Yüz Tanıma Geldi. OnePlus 5 sahipleri Yüz Tanıma ile Telefonlarının kilitlerini artık açabilir.

OnePlus 5 Sahipleri Yüz Tanıma Sistemi ile telefonlarını açmaya başlayabilirler

OnePlus 5 Sahiplerine Oxygen OS Beta 3 ile Yüz Tanıma Özelliği Geldi.

Söz verildiği gibi orijinal OnePlus 5 sahipleri Android Oreo‘ya tabanlı yeni OxygenOS Open Beta 3 sürümü ile  yüz tanıma yoluyla telefonlarının kilidini artık açabilirler. XDA tarafından bildirilen Yüz Tanım ile Kilit Açma özelliği – Face Unlock Özelliği; cihazın güç düğmesine dokunup kamerayı yüzünüze yönelttiğinde telefonunuzun kilidini de açacaktır.

OnePlus 5 Sahiplerine Oxygen OS Beta 3 ile Yüz Tanıma

OnePlus 5 Sahiplerine Oxygen OS Beta 3 ile Yüz Tanıma

Face Unlock – Yüz Kilit Açma;  yeni OnePlus 5T‘de, çoğunlukla kolaylık sağlamak için; özellik parmak izi veya Apple’ın Face ID teknolojisi kadar güvenli olmadığı için belli riskleri içeren bir özelliktir. (örneğin ödemeleri yetkilendirmek için kullanamazsınız). Apple’ın bile Face ID sistemi ne kadar güvenli tartışmalı…

OnePlus 5 Sahiplerine verilen söz bir anlamda yerine getirilmiş oluyor. Yeni Beta 3 Sürümünde Yüz tanımanın yanı sıra, güvenlik ve genel hataların yanında 5G Wi-Fi bağlantı sorunları içinde düzeltme ekleri içeriyor.