TeknoTalk

OnePlus 5T Yıldız Savaşları Sürümü ile Karşımıza Çıktı


OnePlus 5T Star Wars Edition Gün Yüzüne Çıktı.

OnePlus 5T Yıldız Savaşları Sürümü ile Karşımıza Çıktı. OnePlus, Son Jedi – The Last Jedi için tam zamanında Star Wars 5T’yi piyasaya sürdü.

Her ne kadar bu sürüm sadece Hindistan’ta satışı yapılacak olsa da tanıtımı tüm dünya için yapılacak.

Star Wars Filminin son fragmanlarını bir biri ardına görmeye başladığımız şu günlerde bu seriye özel çıkartılan akıllı telefonlardan biri de OnePlus 5T oldu. 15 Aralık’ta vizyona girecek filmden esinlenilen OnePlus 5T Star Wars Edition fanları için Hindistan’da satışa sunuluyor.

OnePlus Sınırlı sayıda ürettiği OnePlus 5T Star Wars Limited Edition ‘ı duyurdu.

14 Aralık’ta Hindistan’da satışa sunulacak modelde kırmızı yan düğmeler, arka tarafındaki Star Wars – Yıldız Savaşları Logosu ve Star Wars Temalı Arkaplan Resmi dikkat çekiyor.

OnePlus 5T Yıldız Savaşları Sürümü

Disney’in benzer şekilde daha önce Japon SoftBank ile Star Wars Rogue One Cihazı konusunda anlaşma yaptığını biliyoruz. OnePlus’ın özellikle Hindistan Pazarında satılacak bu cihaz için pahalı bir lisans anlaşması yapmış olması da ayrıca dikkat çekici…

Yeni amiral gemisi özellikleri daha ucuza sunma konusunda önde gelen akıllı telefon şirketinin Star Wars’ın fanlarına oldukça güvendiğini söyleyebiliriz. Bakalım kim haklı çıkacak.

Exit mobile version