Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

Opus One, Eski Samsung Mühendislerinden Akıllı Şemsiye!

Opus One, Eski Samsung Mühendislerinden Akıllı Şemsiye! Her sabah evden çıkarken yağmur yağacak mı? şemsiyeniz söyleseydi harika olmaz mıydı?

Akıllı Şemsiye, Her sabah evden çıkarken yağmur yağıp yağmayacağını söyleyecek!

Opus One, akıllı şemsiye, akıllı telefonlarınız ile tam entegre çalışıyor!

Her sabah evden çıkmadan önce yağmur yağacak mı diye şemsiyeniz söyleseydi harika olmaz mıydı? Eski Samsung mühendislerinden oluşan bir ekip tarafından tasarlanan Opus One’ın arkasındaki fikirde bu.

smart-umbrella

Şu an için bir şemsiye değil daha çok bluetooth üzerinden akıllı telefonunuza bağlanıp hava durumu bilgilerini çeken bir cihaz. Dışarı çıkma zamanı geldiğinde, sapını sallamak yeterlidir ve yağmurun yağıp yağmayacağına göre kırmızı veya yeşil renkte ışık yanıp söner.

Bununla birlikte yapabildiği tek şey bu değil ve Opus One ayrıca titreşimler şeklinde akıllı telefon bildirimlerini size sunuyor olacak. Gelen bir çağrı veya mesaj alırsanız, kontrol etmeniz gereken bir şey olduğunu bildirmek içinde kulp sallanacak.

Opus One – Akıllı Şemsiye

Opus One, Eski Samsung Mühendislerinden Akıllı Şemsiye!

Akıllı Şemsiyede dahili batarya yerine bir AAA Pil kullanacak şekilde tasarlandı. Bu bir pille kullanım süresi 1 yıl.

slider_jonas

Girişimciler içinde aslında ürün bir fırsat içeriyor zira Japonya ve Kore’de zaten satışı mevcut ancak bu ürünleri batı dünyasında satmak isteyen firma distribütör arıyor.

Opus One, Eski Samsung Mühendislerinden Akıllı Şemsiye!

iOS uygulaması

Android Uygulaması

 

Jonas.Jp