Sosyal Medya

Sosyal Medya

Panik Yapmayın! Sosyal Medya Geçmişinizi Nasıl Temizlersiniz?

Yeni bir işe girmek istiyorsunuz. Ancak sosyal medya geçmişinizde yani Twitter,Facebook ve Instagram 'da utandığınız paylaşımlarınız var.

 

Yeni bir işe girmek istiyorsunuz. Ancak sosyal medya geçmişinizde yani Twitter,Facebook ve Instagram ‘da utandığınız paylaşımlarınız var.

Yakında bunları temizlemek için bir uygulama gelecek.

clear

Clear beta

Uygulama Facebook,Instagram ve Twitter hesaplarınıza bağlanıp geçmişinizi analiz ederek ve uygunsuz içeriğe sahip konuları işaretleyerek ve silmenize yardımcı olacak.

Uygulamanın yaratacısı Ethan Czhor’a ilham veren ise yaşadığı kendi tecrübesi.Öyle ki Chzor işe girdikten 48 saat sonra aniden istifa etmek zorunda kalmış. Sebebi ise Jeb Bush’un kampanyasından sonra atmış olduğu kendisine göre zararsız tweetler olmuş.

Buradan yola çıkan Ethan Czhor geliştirmeye devam ettikleri bu uygulama bu içerikleri silme konusunda kullanıcının işini oldukça kolaylaştıracak bu yol bulmuş.

Ethan Czhor‘un birde sosyal medya kullanıcıları için bir tavsiyesi var.

“İyi yada kötü olsun paylaştığınız içeriğe iki defa göz atın.”

Ethan Czhor ;

Uygulama hala geliştiriliyor ve potansiyel tehlike olarak sadece Text Materyelleri yok  diyor ve ileride resim ve video paylaşımlarını da bir özellik olarak ekleyeceklerini. Bu konuda 300 yakın kişiden oluşan bir ekibin çalıştığını söylüyor.

iOS

americans apple  dubioushell Clear-app-1-640x579