Sosyal Medya

iPhone

Apple’ın Mart Sürprizi, Parlak Kırmızı iPhone 7 & iPhone 7 Plus Geliyor!

Apple'ın Mart Sürprizi, Parlak Kırmızı iPhone 7 & iPhone 7 Plus Geliyor! Apple Mart Ayında hem iPad Serisini hemde parlak kırmızı iPhone 7!

Apple Mart ayında bir dizi yeni ürün çıkartabilir! Özellikle iPad!

Japon web sitesi Macotakara, Apple’ın gelecek Mart etkinliğinde yeni bir iPad Artı serisinin yanı sıra; 128GB iPhone SE’nin piyasaya sürüleceğini ve iPhone 7 ve 7 Plus için parlak kırmızı bir renk seçeneği olacağını bildirdi.

Parlak Kırmızı iPhone 7 ve iPhone 7 Plus! Ayrıca 128GB iPhone SE!

Apple ayrıca iPad serisini de yenileyecek. Yeni iPad Pro’lar 7.9 inç, 9.7 inç, 10.5 inç ve 12.9 inç modellerinde karşımızı çıkması bekleniyor.

Bu Apple’ın iPad mini 4’ü 7.9-inç Pro ile değiştirdiği ve 9.7-inç ve 12.9-inç modelleri yenilediği anlamına gelebilir.Ve tamamen 10.5 inçlik yeni bir model  sunuyor.

DigiTimes’ın belirttiği gibi, 10.5’ün ekran genişliği iPad mini’nin ekran yüksekliğiyle aynı olacak ve söylenilen kenardan kenara ekran ile aynı genel ayak izi sığacaktı.

Yine de Macotakara, 7.9-inçin daha büyük modelleri gibi Akıllı Bağlantıyı, 12MP iSight kamera, Gerçek Tonlu flaş ve ekranı kullanacağını söylüyor.

Gelelim yeni iPad işlemcilerine!

Bildirildiğine göre 10.5 ve 12.9 inçlik modellerin A10X yongalarında, küçük modellerde ise A9X yongasında kullanılacağı bildirildi.

 

Parlak Kırmızı iPhone 7!

Macotakara’nın raporunda ayrıca Apple’ın, 128GB’luk yerleşik depolama alanına sahip bir iPhone SE’yi ve ayrıca parlak kırmızı iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’ın, yani iPhone 7’nin kırmızı varyantlarını (potansiyel olarak Product Red’in lisanslı bir bağlantı noktası olarak) yayınlamayı planladığı belirtiliyor.

Hatırlarsanız Hindistan üretimi ilk iPhone’un iPhone SE modeli olacağını duyurmuştuk. Hindistan fabrikasının kapasitesi ve Hindistan pazarının büyüklüğü göz önüne alındığında iPhone SE 128GB modelin Hindistan Menşei ile karşımıza çıkması artık kesinleşmiş gibi.

Daha önce de Macotakara bu konuyu dillendirmişti!

iPhone üzerindeki kulaklık çıkışının kaldırılacağını, ilk duyuran Blog Macotakara 2017 yılında iPhone modelinin kırmızı renk seçeneği ile kullanıcılarının karşısına çıkacağını duyurmuştu. Bu habere ek olarak Tayvan’daki Apple tedarikçisine bağlı bir kaynaktan, 2017 model iPhone’un iPhone 7s ve iPhone 7s Plus olarak piyasaya sürüleceğin iddia etmişti. Donanım üzerinde yeni A11 yongası ile güncelleme yapılacağıda gelen haberler arasındaydı.

Apple fanatikleri, PRODUCT (RED) iPod Touch’ı 2012’den hatırlayabilir.

Macotakara bu anlamda genel olarak gelişmiş Apple bildirileri için güvenilir bir kaynak olarak gösteriliyorsa da; Apple’ın aslında tüm bu şeyleri duyuracağına dair bir garanti bulunmamaktadır. Öğrenmek için Mart ayına kadar beklemek zorundayız.