Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Philips’ten hepsi bir arada pikap OTT2000, Türkiye’de çıktı

Ülkemizde 699 lira fiyat etiketiyle satışa sunulan bu ürün, birçok özelliği bünyesinde barındırarak müzikseverlere ev ortamında kompakt bir deneyim sunmayı amaçlıyor.

Geçmişi ve günümüzü bir arada yaşayın.

Gibson Brands, bugün gerçekleştirilen basın toplantısında Philips’in ses bölümünü bünyesine kattığını ve bundan sonra daha gelişmiş ürünlerle teknolojiseverlerin karşısına çıkacağını bildirdi. Tabii bir yandan da yeni ürünlerden söz edildi, ki OTT2000 Plak Çalar da onlardan bir tanesiydi.

Ülkemizde 699 lira fiyat etiketiyle satışa sunulan bu ürün, birçok özelliği bünyesinde barındırarak müzikseverlere ev ortamında kompakt bir deneyim sunmayı amaçlıyor. Çünkü bu cihaz yalnızca plaklar için değil. Büneysinde hoparlörleri, radyosu ve CD çaları da bulunuyor. İstenirse plakların çalındığı esnada plak sesleri USB aracılığıyla kayıt da edilebiliyor. Tabii bu kopyalarda analog ses kalitesine kıyasla düşüşlerin yaşandığını da belirtelim.

Ek olarak, OTT2000’de Bluetooth bağlantı özelliği de bulunuyor ve bu sayede akıllı telefon ve tabletlerinizdeki müzik arşivlerinizi değerlendirebiliyorsunuz.