Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

Pillow Talk : Uzaktaki Sevdiklerinizi Yanınızda Hissettirecek!

Pillow Talk eşiniz ile sizin aranızdaki ilişkinin önemli bir parçası olacak.

Şüphesiz başınızı yastığa koyup eşinizin gözlerinin içine sevgi dolu bakarak ve hatta onun kalp atışını yakınınızda hissederek uyumak gibisi yoktur.

Ancak bu eşiniz ile uzun mesafe ilişkisi içinde olduğunuzda gerçekleştirmek oldukça zordur.

Pillow Talk adlı bu ürün tamda bu paylaşılan anları sevdikleriniz ile tekrar yaşamınızı, sevdikleriniz ile sizin aranızda bir köprü oluşturmayı sağlayacak cinsten. Bir bileklik ve hoparlör aracılığıyla eşinizin kalp atışlarını paylaşarak kilometrelerce uzaktaki eşinizin varlığını yayınızda hissedeceksiniz.

 

pillow-talk-red

iOS ve Android Uygulamaları ile astık altına koyacağınız hoparlör ile çiftler birlerinin kalp atışlarını hissedebilecek.

48ce57def5278d625e96054ba769465d_original

Mavi ve Kırmızı renklerde ürünler yumuşak ve rahat olması niyetiyle kumaş kaplı tasarlanmış. Hoparlörünün ise ses seviyesini istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. İsterseniz cep telefonunuza uygulamasını yükleyip kulaklık ilede kullanabilirsiniz.

pillow talk

 

Pillow Talk başlangıçta çiftler için geliştirilen bir Kickstarter projesi.

pillow-talk-app

Joanna Montgomery Little Riot Kurucusu Pillow Talk’ın romantizmin ötesinde de bir çok amaç için kullanılabildiğini belirtiyor. Örneğin evden uzakta çocukların ebeveynlerini daha fazla yanında hissetmesi içinde kullanılabilir diyor.

Modern teknolojide insanlar telefonla yada mesajla ve hatta görüntülü sohbet ile sevdikleri ile görüşebiliyor olsa da onlar ile bir bağ kurmanın farklı bir yolu olabilir. Bir üniversite projesi olarak başlayan proje farklı bir boyutta bir ürün haline getirilmiş.

56a3b657df9e206b3d4de3f2b49d4ff0_original

Ürün kalp atışlarını farklı mesafelerdeki insanlara iletebilen ilk ürün değil elbette  örneğin Apple Watch Digital Touch benzer şekilde kalp atışlarını uzaktaki sezdiklerinize iletebiliyor.

99a24b229b47753d4b19504186f6a913_original

Sayfadaki ilginç yorumlarda var.

Uzun süredir bu ürünü bekleyenlerden birisi Kocasının bir deniz subayı olduğu ve yılın yarısını ayrı geçirdiklerini tek iletişim araçlarının e-mail olduğunu belirtiyor. Pillow Talk sayesinde koca dünyada eşini yanında hissettirecek olmasından dolayı oldukça sevinmiş görünüyor.

22df0f3ee1c5c90f6a01b2b38e32074d_original

Pillow Talk’ın Kickstarter Kampanyası 10 Aralık’ta sona eriyor. Düşünürseniz acele etmelisiniz.