Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

PornHub ilk Mağazasından Web Sitesine Canlı Yayın Yapıyor

PornHub ilk Mağazasından Web Sitesine Canlı Yayın Yapıyor. Şirket bir pop-up mağazasında gerçek dünya etkileşimi yapmaya karar verdi

Pornhub’ın New York’taki ilk Mağazasında ilginç şeyler oluyor

PornHub İlk Mağazasından Web Sitesine Canlı Yayın Yapıyor.

New York’taki Pornhub mağazası benzersiz şeyler sunuyor. Her ne kadar etrafındaki üst düzey markaların mağazaları bu konuya öfkeli olsalar bile. 70 Wooster Caddesindeki ilk PornHub Mağazasına yolunuz düşer ve girmek isterseniz; web sitesine doğrudan canlı yayın yapan bir kameralı yatak göreceksiniz.

Yetişkin içerik sektörünün önde gelenlerinden biri olan Pornhub ilk fiziksel mağazasında sıra dışı şeylere imza atıyor. Web sitesine canlı yayın yapan kameralarla çevrili bir yatak sunan şirket, kişilerin kamera ile etkileşime girmesini öneriyor. Muhtemelen bu sektörde yer almak isteyenler sürpriz isimler için bu sitede görünmeye yönelik en iyi fırsat sunuyor.

Mağazasında şaşırtıcı olmayacak şekilde yetişkinlere yönelik ürünler satılıyor. Pornhub daha çok mode ile ilgili perakendeye öncelik vermiş. Bazı seks oyuncakları ve afrodizyak etkisi olan otlarda satılıyor. Ancak sattığı ürünlerin çoğu Pornhub ortaklarının giysileri teşkil ediyor.

PornHub ilk Mağazasından Web Sitesine Canlı Yayın Yapıyor

Şirket bilerek popüler ve yüksek mode markalarının olduğu mağazaların yanına dükkan açtı. Şirket bir şekilde ciddiye alınmak istiyor gibi görünüyor. İçeri girmeyi yetecek kadar merakınız var sa New York Pop-up Mağazasın 20 Aralığa kadar açık olacak. Daha sonra ise İtalya’nın Milano kentinde yani modanın başkentinde de Tatil Temalı bir mağaza daha açacak.

Şirketin neden böyle hareket ettiğine dair Pornhub’tan Corey Price New York Daily News‘ta; şirketin giyim hattını genişletmekte ve ” bir sanal alana sınırlanmak yerine” bir pop-up mağazasında gerçek dünya etkileşimi yapmasına karar verdiğini; Bunun daha iyi olacağını düşündüklerini söyledi.

Belli ki bu Pornhub mağazaları kalıcı değil, ancak internet devlerinin perakende ticareti arttırmak için ilginç fikirleri var.


PornHub ilk Mağazasından Web Sitesine Canlı Yayın Yapıyor