Sosyal Medya

Oyun Dünyası

Project Cars 2 Duyuruldu

Geçtiğimiz ay çıkışını gerçekleştiren ve özellikle grafik kalitesiyle dikkatleri üzerine çeken yarış simülasyonu oyunu Project Cars'ın ikinci oyunu duyuruldu.

Geçtiğimiz ay çıkışını gerçekleştiren ve özellikle grafik kalitesiyle dikkatleri üzerine çeken yarış simülasyonu oyunu Project Cars’ın ikinci oyunu duyuruldu.

Slightly Mad Studios tarafından iki yılı aşkın bir süredir geliştirilme sürecinin ardından PS4, Xbox One, PC ve Wii U platformları için geçtiğimiz ay piyasaya sürülen Project Cars’ın devam oyunu duyuruldu.

Daha ilk oyunun çıkışını gerçekleştirmesinden az bir zaman geçmesine rağmen yeni oyun duyurusu beklenmedik bir zamanda geldi. Beklenildiği üzere Project Cars 2 adını taşıyan yeni oyun, birçok yeni özellik ve geniş içeriklerle yarış sever oyuncuların karşısına çıkacak.

project-cars.jpg

Yeni Oyunda Neler Geliyor?

Şimdilik yeni oyun için verilen bilgiler arasında co-op kariyer modu, birçok online etkinlik, 200’den fazla yarış pisti ve aracın olduğu belirtilirken ilerleyen günlerde yeni detayların ortaya çıkması bekleniliyor.

Project Cars 2 için verilen ilk bilgilerin yanında görsel de paylaşmayı eksik etmeyen Project Cars yapımcıları, bu yapımın da geliştirilme süreci boyunca WMD Portal tarafından bağış toplama sisteminin aktif olduğunu söylediler. Hatırlanacağı üzere ilk Project Cars oyunu geliştirilme aşamasındayken oyun için bağışta bulunan oyuncular oyunu erken deneme fırsatı bulmuşlardı.

project

İlk Project Cars Oyunu Ne Kadar Sattı?

Yayıncı firma tarafından yapılan açıklamaya göre ilk Project Cars oyunu çıkışını gerçekleştirdikten yaklaşık bir ay sonra tüm platformlarda 1 milyon kopya barajını aştığı belirtildiği.

Bu kopyaların 160.000‘i Steam üzerinden PC için satılırken, 250.000’den fazla kopya ise Xbox One için satılmış. Project Cars’sın satış rakamlarındaki aslan payı ise PlayStation 4’e ait. PS4 sahipleri Project Cars’a büyük rağbet göstererek 500.000’in üzerinde kopya satın almışlar.