Sosyal Medya

Oyun Dünyası

PS4 ’ün Bir Sonraki Büyük Güncellemesini Sizde Deneyebilirsiniz.

Sony, yeni nesil oyun konsolu Playstation 4’ün yazılım güncellemeleri beta programını herkese açık hale getirdi.

Sony, yeni nesil oyun konsolu Playstation 4’ün yazılım güncellemeleri beta programını herkese açık hale getirdi.

Artık tüm Playstation 4 kullanıcıları bu programa kayıt olarak yazılımın son güncellemelerini ve tüm versiyonlarını genel kullanıma geçmeden önce test ederek kullanma ve yorum yapma imkanına sahip olacak.
Beta test katılımcıları Sony’nin yeni büyük sistem yazılımı güncellemesini Eylül ayının başında konsollarına yükleyerek kullanabilecekler ve eğer yazılım ile ilgili herhangi bir sorun ile karşılaşırlarsa versiyonlarını düşürerek V2.57’ye geri dönebilecekler; ancak Sony şu an için gelecek olan bu yazılım güncellemesinin neler içereceğini ve konsolunuzun sisteminde neler değiştireceğini açıklamış değil.
Microsoft da daha önce kendi konsolu Xbox 360 ve yeni nesil ağabeyi Xbox One için Xbox Preview adında benzer bir beta test programı başlatmış ve kullanıcıların gözünde artı puan toplamıştı. Bakalım Sony, Playstataion kanadında aynı başarıyı sergileyebilecek mi?
Eğer bir Playstation 4 kullanıcısı iseniz bu adrese giderek yazılımınızı indirilebilir olduğunda güncelleyebilir ve PS 4’ün sisteminin en güncel ve beta halini ilk kullananlardan olabilirsiniz.