Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

1.2 Gbps’lik indirme Hızı Vaat Eden Qualcomm Snapdragon X20!

Snapdragon X20, QualComm 1.2 Gbps 'lik indirme Hızı Vaat Eden Yeni LTE Modem Duyurdu! Qualcomm Snapdragon X20 LTE Modem.

Qualcomm fiber hızından yüksek bir mobil iletişim hızı vaat ediyor.

Qualcomm 1.2 Gbps LTE’ye sahipken sabit hatlı internete kim ihtiyaç duyar? Snapdragon X20!

Qualcomm, mobil cihazlarda 1.2 Gbps’lik indirme hızı vaat eden yeni bir LTE modem olan Snapdragon X20’yi duyurdu.

Qualcomm 1.2 Gbps Snapdragon X20!

Şirketin bir önceki modem performansından Yüzde 20 daha ileride bir performans sunuyor. Google Fiber gibi sabit hizmetlerden bile daha iyi performans vaat ediyor.

Snapdragon X20 her biri 100 Mbps’lik 12 birbirinden bağımsız ve eşsiz veri akışı indirebilen daha agresif taşıyıcı (taşıyıcı frekans aralıklarını birbirine bağlar) toplama özelliği sayesinde bu başarıya ulaşabiliyor. 150 Mbps yükleme hızı var.

Qualcomm’un yeni yongası ABD’deki Citizens Broadband Radio Service tarafından kullanılan özel LTE ağlarına kapı açan 3.5GHz hava sahasını destekliyor. Ayrıca, Çift hatlı telefonların nispeten daha yaygın olarak kullanıldığı diğer ülkelerde ve özellikle de Çin’de çift SIM’li telefonlarda yüksek kaliteli LTE telefon görüşmelerine imkan verecek.

İşin kötü tarafı, bu yeni LTE modemin neler yapabileceğini görmek için biraz daha beklemek zorunda kalacağız. Snapdragon X20 LTE modemli işlemcileri kullanan akıllı telefon üreticilerinin bu telefonları 2018’in ilk yarısına kadar anca üretebilir.

Bu süre içerisinde 5G gibi yüksek hızlarda işlem yapabilecek taşıyıcıları bulursanız 1.2 Gbps’lik bir mobil iletişim hızı kullanabilirsiniz.

Yinde QualComm daha anlamlı 5G kapsama alanı beklerken size daha da hızlandırılmış bir LTE hızıyla baş başa bırakmaya hazır.

Qualcomm