TeknoTalk

Razer Hyperflux Kablosuz Mouse Gücünü PAD’inden Alıyor

Razer Güçünü PAD’inden Alan Yeni Bir Kablosuz Mouse Duyurdu.

Razer Hyperflux Kablosuz Mouse Gücünü PAD’inden Alıyor.

Kablosuz olarak mouse’ları şarj eden Pad’ler yeni bir özellik değil. Özellikle yüksek performanslı oyun meraklılarına hitap edenler için bu özelliği kullanmak için vakit ayırmak oldukça zor geliyor. Bu noktada Logitech’in benzer çözüm üretme çabaları vardı. Özellikle şekilde PowerPlay Mat Sistem gibi güvenilirliliği ve düşük gecikme oranı ile dikkat çekmişti. Razer’da bu yarışın dışında kalmamak için en iyi alternatifini CES 2018’de duyurdu.

Razer HyperFlux Suite – Razer Hyperflux Paketi!

 

Hyperflux Paketi sayesinde yüksek performanslı oyun oynarken Kablosuz Mouse’unuzun enerjisi hiç bitmeyecek.

Hyperflux Firefly (Pad) ve Mamba Mouse bundle olarak 250$ satış fiyatı ile sunulacak. Pekte ucuz değil tabi. Logitech’in PowerPlay Mat ile aynı seviyede fiyatlandırılıyor. Elbette Razer kalitesine ve Kablosuz Combo Oyun Bileşenlerine sahip oluyorsunuz. Diğer çevre birimleri gibi, yüksek hassasiyet (Mamba Mouse’ta 16.000 DPI optik sensör alıcısı saniyede 450 inç veya 50 G hızlanmaya sahip) ve Firefly Pad’in kenarları 16.8 Milyon renkte yanabiliyor.

Bu arada Razer’ın Mamba Mouse’u Logitech’inkinden farklı olarak pil içermiyor. Enerjisini tamamen Pad’ten alıyor.

Elbette oyuncular bu ürünleri deneyimleyip performansından memnun kaldıkları vakit ana akım oyun ekipmanları arasına girebilir. Ancak şundan eminiz fareyi elle şarj etme konusunda artık endişelenmeye gerek kalmayacak.

Razer’ın HyperFlux Sistemi Bundle olarak 250$’a 2018’in ilk çeyreğinde satışa sunuluyor.

Razer

Exit mobile version