Sosyal Medya

Oyun Dünyası

Resmi Playstation Boyama Kitabı Satışa Çıktı

Resmi Playstation Boyama Kitabı Satışa Çıktı. Sony'nin oyuncuların sağlığını düşünen hareketi, Boyama Kitabı ile sevdiğin karakterleri Boya!

Sony’nin artık resmi bir boyama kitabı var. Art for The Players.

Popüler video oyun platformu ile büyükler için boyama kitabının ne alakası var diyebilirsiniz. Saatlerini ki 9-10 saat gibi oyun konsolu başında geçiren kullanıcılarının bir anlamda sağlığını düşünen Sony, yetişkinlerin stresten uzaklaşmak için başvurduğu boyama kitaplarına alternatif sunmuş oldu. Playstation boyama kitabı içindeki oyun karakterleri ile kullanıcılarının yaratıcı bakış açılarını buluşturuyor.

Oyuncular için Sanat – Art for The Players

Kimilerine göre tamamen gereksiz görülsede resmi Playstation Boyama kitabı satışa sunuldu. Kitap içeriğinde video oyunlarının karakterlerinden bazılarının renksiz sanat eseri fotoğrafları yer alıyor.

 

 

Art for The Players – Oyuncular için Sanat   Bebekler için düşük çözünürlüklü birer sanat eseri gibi duruyor.

coloring

Official Playstation Coloring Book!

PS evimize ilk girdiğinden beri kaliteli video oyunlarının sembolü olmuştur. Bugün ise eğlence sınırlarını gittikçe zorluyor. Bugünkü duyurusu ile oyuncular için sanat varlığını haklı çıkaracak cinsten. Oyuncular için PS’ı böyle heyecan verici bir platform yapan eşsiz faktör ise oyunların kalbindeki inanılmaz yaratıcılık ve göz kamaştırıcı iyi sanat.

Playstation Boyama Kitabı Fiyatı, 

Resmi kitap Amazon UK üzerinden £9.98’e satışa çıktı. Yinede beleş arayanlar için yüksek çözünürlüklü sayfaları buradan indirip yazdırabilirsiniz.

Ücretsiz Playstation Boyama Kitabı Linki

 

Amazon UK, PlayStation Blog Engadget