TeknoTalk

Samsung Avuçiçi Okuma Sistemini Gelecekte Kullanmak İstiyor

Samsung Güvenlik Önlemlerine Avuçiçi Okuma Sistemini Eklemek İstiyor

Samsung Avuçiçi Okuma Sistemini Gelecekte Kullanmak İstiyor. Unutulan Parolalarda hatırlatmaya gerek kalmadan avuçiçi okuma sistemi neden kullanılmasın.

Unutulmuş şifreleri hatırlamak için verilen ipuçlarını cevaplamak günümüzde sıklıkla kullanılan bir yöntem. Şifreyi geri elde etmek şu anda en iyi yöntemlerden biri olsa da bunun ondukça güvenilir olduğu söylenemez. Saldırganlar bu güvenlik sorularını bir şekilde tahmin edebilirler.

Samsung yakında şifrenizi hatırlamanıza yardımcı olacak yeni ve kolay bir yöntem getirmeyi planlıyor.

Samsung Avuçiçi okuma sistemini yakın gelecekte bu iş için kullanmak istiyor.

 

Samsung Avuçiçi Okuma Yeni Güvenlik Önlemlerinden Sadece Birisi

Kısa süre önce yayınlanmış bir patent başvurusu, Samsung’un avucunuzdaki benzersiz çizgileri tarayacak ve bunları eksik karakterler şeklinde göstermek için kullanacak bir sistemi keşfettiğini gösteriyor.

Ancak bir hırsızın elinizi kullanma ihtimaline karşı ilave güvenlik önlemleri de kullanılabilir. Bunlardan birisi de imzanızın istenmesi de olabilir. Yine de Samsung kötü niyetli kişilerin fotoğraflarla sistemi aldatmasını önlemek için derinlik algılama ve benzer diğer güvenlik önlemlerini de kullanmak isteyeceğinden eminiz.

Bunu muhtemel bir sonraki amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy S9 veya Galaxy X modelinde kullanıp kullanmayacağının bir garantisi yok. Elbette sadece bir patent başvurusu ancak Samsung’un gelecek vizyonunda bununda olduğunu bilmek güzel.

Exit mobile version