Sosyal Medya

Donanım

Samsung Curved QLED Monitör Thunder Bolt 3 Desteği Sunuyor

Samsung Curved QLED Monitör Thunder Bolt 3 Desteği Sunuyor. Samsung MacBook Pro kullanıcıları için Dünyanın ilk Thunderbolt 3 destekli QLED

Samsung 34 inçlik Kavisli QLED Monitör Sunuyor

Samsung Curved QLED Monitör Thunder Bolt 3 Desteği Sunuyor. Dünyanın ilk ThunderBolt 3 Destekli Kavisli QLED Monitörü.

Samsung yaklaşmakta olan CES 2018 fuarına eli boş gitmiyor. LG’nin dünyanın ilk  88 inçlik OLED ekranını duyurmasından sonra Samsung ağılığını verdiği QLED panellere verdi. Özellikle MacBook Pro kullanıcılarını sevindirecek dünyanın ilk ThunderBolt 3 destekli Kavsili QLED Monitörünü duyurdu.

Samsung Curved QLED Monitör Thunder Bolt 3 Desteği Sunan model CJ791 olarak adlandırılıyor. 3440 x 1440 çözünürlük, 21:9 wide screen, dört milisaniye tepki süresi gibi ince özellikleri var. Bu özellikler LG’nin yaklaşmakta olan 34 inçlik ultra-wide 5K monitörü yada Samsung’un 49 inçlik kavisli QLED ekranı ile uyuşmuyor. Ancak Samsung, 1,500R eğriliği ve QLED teknolojisiyle birleştirilmiş 178 derecelik ultra-geniş görüş açısı ile ulaştığı etkileyici resmini övünmesini engellemiyor.

Yeni monitör daha derin siyahlar ve daha beyaz tonlar için yüzde 125 sRGB spektrumundaki renkleri yansıtıyor. Bu özelliklerle şirket, hem kurumsal müşterileri, hem çok ekranlı çalışanları hemde oyun severlere ulaşmayı hedefliyor.

Samsung Curved QLED Monitör Thunder Bolt 3

Thunderbolt 3 desteği var ki ek güç kaynağı gerekmeden daha büyük bir monitör takılmasını isteyen dizüstü kullanıcıları için ideal. Fiyatı konusunda ise bir açıklama henüz yok.

Samsung