Sosyal Medya

TeknoTalk Tv

Samsung Frame TV, Duvarınızdaki Sanat Eseri Paris’te Tanıtıldı

Samsung Frame TV, Duvarınızdaki Sanat Eseri Paris'te Tanıtıldı. Samsung Frame TV Özellikleri Nelerdir? Tüm Detaylar Burada!

Samsung Frame TV, Duvarınızdaki Sanat Eseri Paris’te Tanıtıldı!

Samsung Electronics, Paris’teki Louvre Müzesi’nde düzenlenen global TV lansman etkinliğinde; premium QLED TV serisi ve The Frame hakkında tüm ayrıntıları duyurdu.

Samsung Electronics bugün Paris’te düzenlenen global TV lansman etkinliğinde, premium QLED TV serisi ve The Frame hakkında yeni ayrıntıları duyurdu.

 

 

CES 2017’e ilk olarak karşımıza çıkan The Frame TV, Evinizin duvarını sanat eserleri ile dolduracak birden fazla tablo görevi görecek.

Mükemmel tasarıma odaklanmaya devam eden Samsung, yeni inovasyonu The Frame ile daha da fazla detay sunuyor. CES 2017’de sunulan The Frame, herhangi bir odayı veya televizyon izleme ortamını üst seviyelere taşıyan sanatsal bir yaklaşımla oluşturuldu.

Samsung Frame TV Özellikleri!

Yeni inovatif teknolojiye dayanan The Frame, “Sanat Modu” açık olduğunda duvarda asılı bir tablo gibi görünüyor. Standart bir televizyonda olduğu gibi görüntünün kararması yerine, kullanıcının The Frame’deki özel tasarım dijital sanat ürünlerinden birini seçmesi sağlanarak; Lifestyle TV’nin ekranı bir sanat eserine dönüştürülüyor. Sanat düzenlemesi ve renkleri için sunulan çok sayıdaki seçenekle ve değiştirilebilir kenar ve opsiyonel Studio Ayağı gibi uyarlanabilir aksesuar seçenekleriyle birleştirildiğinde, kullanıcının yaşam alanını tamamlıyor.

Dahası, Samsung’un yeni Görünmez Bağlantı ve Boşluksuz Duvar Montajı uygulamalarıyla donatılan The Frame çirkin kablolar veya teller gerekmeden; her türlü yaşam alanına sorunsuz şekilde uyabildiği için kullanıcılar tarafından istenilen yere asılması mümkün oluyor.

Engadget