Sosyal Medya

Mobil

Samsung Galaxy A5 ve Galaxy A7 Sızdırıldı!

Samsung’un tasarımını tamamen değiştirdiği orta seviye telefonları olan Galaxy A5 ve Galaxy A7 modelleri tekrardan gözüktü.

Samsung’un tasarımını tamamen değiştirdiği orta seviye telefonları olan Galaxy A5 ve Galaxy A7 modelleri tekrardan gözüktü.

Yeni Galaxy serilerinin belli olan son özellikleri ve görsellerinden bahsettik. Görsellere göre metal çerçevelere sahip olan Galaxy A5 ve Galaxy A7 modelleri çok farklı olmasada cihazların arka kısımlarında cam bir panel kullanılmış durumda.

Cihazların teknik özelliklerine gelirsek, Galaxy A5 modelinde 5.2 inç büyüklüğe sahip Full HD bir ekran kullanılırken, Super AMOLED özelliğide ekranda bulunuyor. Gücünü Samsung’un Exynos işlemcisinden alırken bu işlemci saatte 1.7 Ghz hız ile çalışıyor ve 2 GB RAM’i hanesinde barındırıyor. MicroSD kart desteği ile beraber 16 GB dahili depolaması bulunuyor. Kamera noktasında samsung Galaxy A5 modelinde 13 megapiksel çözünürlüklü ana kamera ve 5 megapiksel çözünürlüklü ön kamera kullanılmış durumda.

Diğer kardeşi olan Galaxy A7 modeline gelirsek, bu cihazda ise Full HD 5.5 inç bir ekran kullanılırken cihaz gücünü, Snapdragon 615 işlemcisinden alıyor ve Galaxy A5 modeline göre yüksek olan 3 GB RAM kullanıyor. Bu cihazdada microSD kart destekli 16 GB dahili depolaması bulunuyor ve 13 megapiksel ana, 5 megapikselde ön kamerası bulunuyor. Galaxy A7 cihazı Android 5.1.1 işletim sistemi ile gelecek.