Sosyal Medya

Samsung

Samsung Galaxy S8+ 6.2 inçlik Dev Bir Ekrana Sahip Olacak!

Samsung Galaxy S8+ 6.2 inçlik Dev Bir Ekrana Sahip Olacak! Samsung'un yeni Amiral Gemisi Nisan Ayında Satışa sunulacak. Galaxy S8 Plus !

Samsung Galaxy S8+’ın Teknik Özelliklerini Resmen Açıkladı!

Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S8’in Plus sürümünün sahip olacağı erkan büyüklüğü 6.2 inç olacak! Samsung Galaxy S8+ 6.2 inçlik Dev Bir Ekrana Sahip Olacak!

Samsung’un Galaxy S8’i çıkarmasına sayılı günler kala sahip olacağı teknik özellikler yayınlanan son raporda ortaya çıktı.

VentureBeat’ten güvenilir bir kaynak olarak bilinen Evan Blass; Samsung’un yaklaşan amiral gemisi Galaxy S8 +’ a  ilişkin kapsamlı kapsamlı bir teknik özellikler listesi tweetledi.

Bildiğiniz gibi yaklaşan Mobil Dünya Kongresinde yer almayacak olan Galaxy S8 modeli Nisan Ayında satışa sunulacak. Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8+ üzerinde 6.2 inç gibi devasa bir ekrana sahip olacak  modellerden Galaxy S8+, özellikleri ile çok daha fazla ön planda olacak.

Samsung Galaxy S8+ 6.2 inçlik Dev Bir Ekrana Sahip Olacak!

Samsung Galaxy S8+ Teknik Özellikleri ise şöyle;

Yukarıda göreceğiniz gibi Samsung Galaxy S8+ karşımıza 6.2 inçlik Quad HD çözünürlüğünde Super AMOLED bir ekran ile çıkacak. Ayrıca 4GB RAM, 64GB dahili depolama birimi ve MicroSD kart desteği olacak cihazda 12MP Dual Pixel arka ve 8MP ön kameraya yer  verilmiş.

Bunun yanı sıra iris tarayıcı, IP68 sertifikası, Samsung Pay ve kablosuz şarj desteği gibi detaylara sahip olan cihaz Android 7.0 Nougat yüklü gelecek.