Sosyal Medya

Samsung

Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8+ Hakkında Tüm Bilgiler Burada!

Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8+ Hakkında Tüm Bilgiler Burada! Samsung Galaxy S8 Tüm Özellikleri Nelerdir? Galaxy S8 ve S8 Plus Fiyatları?

Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8+ Hakkında Tüm Bilgiler Burada

Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8+ Hakkında Tüm Bilgiler Burada! Samsung Galaxy S8 Tüm Özellikleri Nelerdir? Galaxy S8 ve S8 Plus Fiyatları? Galaxy S8’i n dikkat çeken özellikleri nelerdir?

Samsung yeni Amiral Gemisini muhteşem bir tanıtımla canlı olarak tüm dünyaya duyurdu. Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8+ Hakkında Tüm Bilmek istedikleriniz Burada! Sırasıyla Başlayalım!

Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8+ Hakkında Tüm Bilgiler

İşte harika Infinity Display

Galaxy S8 ve S8+’ın devrim niteliğindeki tasarımı en içeriden başlıyor. Telefonun görünümünü, akıllı telefon ekranının sınırlarını kaldıracak şekilde her açıdan yeniden tasarlanmış. Çerçeveyi değil, yalnızca içerikleri göreceksiniz. Bu, aynı boyuttaki mobil cihazlarda bulunan en büyük ve en içerik odaklı ekran. Üstelik tek elinizde tutmak çok kolay.

Tasarım

Sınırlar ortadan kalkıyor

Infinity Display telefonun sınırlarını kaldıran, tamamen pürüzsüz ve kesintisiz bir yüzey oluşturan harika uçtan uca ekrana sahiptir. Saf, bozulmamış, kesintisiz cam. Telefonun ön kısmını kaplar ve alüminyum çerçeveye sorunsuz bir şekilde entegre olur. Sonuç güzel kavisli, mükemmel simetriye sahip, tek bir görünüm.

3 Renk Seçeneği

  • Siyah Gece
  • Gri Orkide
  • Altın Güneş

 

Kamera

Her ana uygun olarak tasarlanmış kamera

Galaxy S8 ve S8 + kameralarıyla yaşamı olduğu gibi yakalayın. 12 MP arka kamera ve 8 MP ön kamera o kadar keskin ve hızlıdır ki, gece gündüz bir anı kaçırmazsınız.

Güvenlik

Hataya yer vermeyen güvenlik

Galaxy S8 ve S8+ iris taraması ile yabancı bakışlar sorun olmaktan çıkar. Hiçbir iris aynı değildir, hatta sizin irisleriniz bile; üstelik kopyalamak neredeyse imkansızdır. Yani, iris taraması ile telefonunuz ve içindekiler yalnızca sizin gözleriniz için açılır. Telefonunuzun kilidini hızlıca açmanız gerektiğinde, yüz tanıma seçeneğinden de yararlanabilirsiniz.

*İris gözünüzün halka şeklindeki renkli kısmıdır.

Performans

Daha hızlı, yağmurda bile

Telefonunuzu kullanmayı aslında hiç bırakmazsınız. İşte bu nedenle Galaxy S8 ve S8+, dünyanın ilk 10 nm işlemcisi ile donatılmıştır. Hızlı ve güçlü işlemci, pil verimliliğini de arttırır. Dahası, depolama alanını genişletme ve IP68 sınıfı performans ile yağmurlu ve tozlu ortamlarda çalışabilme özelliği vardır.

Bixby’le tanışın

Bixby, telefonunuzla etkileşime girme biçiminizi tamamen değiştirir. Konuşma, metin ve dokunma hareketlerini anlayan bu kişisel asistan sayesinde hiçbir iletişim biçimi ile sınırlı kalmazsınız. Ayrıca, arama yapma yönteminizi tamamen değiştirir. Sormanıza bile gerek yok, kamera uygulamasını açarak Bixby’ye istediğiniz şeyi göstermeniz yeterli. Son derece kolay.

Phone+ Aksesuarları

Sınırları Kaldıran Telefon

Galaxy S8 ve S8+ yalnızca bir akıllı telefondan daha fazlası olmak için tasarlandı. 360 derecede ya da sanal gerçeklikte hayatınızın anlarını yakalama ve izleme yöntemlerinizi değiştirecek şekilde tasarlandı. Hareket halindeyken ödeme yapma ve çalışma yönteminizi değiştirmek için tasarlandı. Galaxy S8 ve S8+ ile dünyanızdaki sınırları kaldırın.

Smart Switch

Telefonunuzu değiştirin, anılarınızı kolayca saklayın

Fotoğraflarınızdan ve videolarınızdan kişilere ve müziklere, Smart Switch eski telefonunuzdaki tüm anılarınızı yeni Galaxy S8 ve S8+’a kolayca aktarmanıza olanak tanır. Artık tüm hatıralarınızın sizinle birlikte geldiğinden emin olarak, Galaxy S8 veya S8+’larınızla yeni anılar biriktirmeye odaklanabilirsiniz.

*Servislerin kullanılabilirliği cihaza göre değişebilir. USB konnektör kutuya dahildir.

Erişebilirlik

Herkesin kullanabileceği teknoloji

Galaxy S8 ve S8+, herkes için daha erişilebilir olacak şekilde tasarlanmıştır. Ayrıntılı düşünülmüş teknik çözümler, herkesin Galaxy S8 ve S8+’ların gelişmiş özelliklerinden tam olarak faydalanmasını kolaylaştırır.

Aksesuarlar

Güç ve tarz

Özenle seçilmiş bu aksesuar koleksiyonu ile Galaxy S8 veya S8+ telefonunuzun gücü hep tam, tarzınız hep yerinde olsun.

Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8+ Hakkında Tüm Bilgiler Burada!

Tasarım Özellikleri DETAYLAR

Kendinizi daha büyük fakat hala elinize rahatça sığabilen bu görüntüye kaptırın. Galaxy S8 ve S8+ çerçevelerinden serbest kalarak kesintisiz, pürüzsüz ve kenarlarından aşağı doğru kayan bir yüzey sunuyor. Bunu başarmak için telefonu yeniden yarattık ve home tuşunu sadece ihtiyacınız olduğunda kullanmanız için ekranın altına konumlandırdık. Böylece daha büyük bir telefon olmadan daha büyük bir ekran yarattık.

Infinity Display Kenarların ötesinde

Infinity Diplsay kesintisiz ve kapsayan bir tecrübe için yeni standartlar sunuyor. Daha büyük bir telefon tasarlamadan geniş bir ekranı mümkün hale getiriyor. Daha geniş bir görünüm sunarken, Galaxy S8 ve S8+, küçük ve kullanması kolay hissini veriyor.

Her yeri pürüzsüz

Ön yüz arka yüzün silüetiyle bir bütünlük oluşturuyor. Arka kamera yüzeye mükemmel şekilde otururken uyumlu bir profil çiziyor.

Daha fazla ekran daha fazla görüntü demek

İster oyun, ister film olsun Galaxy S8 ve S8+’ın ekran hareketlerinin içine çekileceksiniz. En büyük ekrana sahip olduğundan değil, 18.5:9 oranıyla daha kapsayıcı olduğundan size tam ekran boyutunda görüntü sağlıyor.

  • *Infinity Display: az çerçeveli, tam cepheli, çift edge ekran
  • *Varsayılan çözünürlük Full HD+ ve Ayarlar’dan Quad HD+ (WQHD+) olarak değiştirebilir.
  • *Ekran yuvarlak köşeler göz önünde bulundurulmadan düz bir dikdörtgen şeklinde ölçülmüştür.

Daha az kaydırma daha çok işlem

Film izlerken mesaj atabilir, internette gezinirken bir liste yapabilirsiniz. Daha büyük ekranla rahatça çoklu işlemler yapabilir ve ekranların boyutunu kolaylıkla ayarlayarak odak noktanızı belirleyebilirsiniz. Daha az kaydırmayla sosyal medya akışınızı veya okuduğunuz makaleyi görüntüleyebilirsiniz.

Görünmez ama ulaşılabilir

Yeni yönlendirme tuşları alıştığınızın dışında değiller. Sadece şimdi ihtiyacınız olana kadar harika biçimde farkedilmezler. Home tuşu her zaman olduğu yerde ve her zamanki gibi tek tuşla çalışıyor.

Gelecek için biçimlendirildi

Galaxy S8 ve S8+’ın Infinity Display ile harika şekilde uyum göstere şık ve sade arayüzüyle kusursuz navigasyonun tadını çıkarın. AOD (Always On Display) ekranından çıkarak uygulamalar arasında gezindiğinizde dış görünüş gibi görsel yolculuğun da ne kadar çarpıcı olduğunu göreceksiniz.

Galaxy S8 ve Galaxy S8+ KUTU İÇERİĞİ

Bileşenler

  • Telefon
  • AKG Kulaklıklar
  • USB Type-C Kablo
  • Seyahat Adaptörü
  • USB Konnektör (C’den A’ya)
  • Mikro USB Konnektör (C’den B’ye)
  • Çıkarma İğnesi (SIM)
  • Ear Tips
  • Hızlı Başlangıç Kılavuzu & Smart Switch Broşürü

 

Kamera Özellikleri Detaylar

Akıllı telefonların kameralarının çoğundan en fazla verimi gündüz alırsınız. Ama hayat 7/24 yaşanır. Bu yüzden hem gündüz hem de gece çalışan çığır açan bir kamera yaptık. Dahası Galaxy S8 ve S8+ için olanları daha da iyileştirdik. Telefonun ön ve arka kameralarının ayarı o kadar incelikle yapıldı ki çok düşük ışıklı ortamlarda bile fotoğraflarınız parlak ve net olur.

Ön kamera Kaliteli Selfie

Selfie kamerasını açıp herkesin paylaşmak isteyeceği fotoğraflar çekin. Akıllı otomatik odak yüzleri izleyeceğinden, ister elinizle isterseniz de selfie çubuğuyla çekin, fotoğraftaki herkes odakta yer alacak. Geliştirilmiş çoklu resim çerçevesi işlemi de bütün selfielerin canlı ve net olmasını sağlar.

*Ekranda Galaxy S8 ya da S8+’la çekilen bir fotoğraf görüntüsü

ARKA KAMERA Geceyi yakalayın

Karanlık, Galaxy S8 ve S+’ın arka kameralarının üstesinden gelemeyeceği bir şey değil. Parlak F1.7 lens ve büyük 1.4µm pikseller ortamda yeterince ışık bulunmadığında daha fazla ışığı size temin eder. Yani ne görüyorsanız fotoğrafta o çıkar.

*Ekranda Galaxy S8 ya da S8+’la çekilen bir fotoğraf görüntüsü

Harekete hazır

Anı yakalayacak kadar hızlıysanız Galaxy S8 ve S8+ gibi hızlı ve odaklanmış bir kameraya gereksinim duyarsınız. Çift pikselli sensörü, parlak lensi ve geniş diyafram açıklığıyla gözleriniz gibi hızla odaklanarak net ve canlı fotoğraflar çeker.

*Ekranda Galaxy S8 ya da S8+’la çekilen bir fotoğraf görüntüsü

Berrak anılar

Yıldızlar bu kusursuz an için hizalanmış ve Galaxy S8 ve S8+’ın kamerasıyla bu an sonsuza kadar sizinle. Üst üste çok fotoğraf çekip bunları bir yüksek kaliteli fotoğraf haline getirerek geliştirilmiş bir görüntü işleme tekniği kullanır. Sizin yapmanız gereken tek şey deklanşöre basmak.

*Ekranda Galaxy S8 ya da S8+’la çekilen bir fotoğraf görüntüsü

Güvenlik Özellikleri DETAYLAR

Gizliliğinize büyük önem veriyoruz. Bu nedenle, istenmeyen meraklı gözleri önleyen etkili mekanizmaları yerleştirdik ve sizin için şaşırtıcı derecede rahat hale getirdik. Kusursuz güvenlik için iris taraması, telefonunuzu hemen açmak için yüz tanıma ve günün her saati sizi koruyan en yüksek kalitede güvenliği sunuyoruz.

Güvenlik Özellikleri

  1. Yüz Tanıma
  2. Parmak İzi
  3. Desen Yapısı
  4. Parola
  5. Pin

İris tarama

İrislerinizdeki desen yapıları yalnızca size özgüdür ve kopyalanması neredeyse imkansızdır, yani iris kimlik doğrulama, telefonunuzu kilitli tutmak ve içeriklerini gizli tutmak için en güvenli yollardan biridir.

Telefonunuzun kilidini açmanın üç sorunsuz yolu

Hayat çok daha kolay ve daha basit, bir tane daha şifre, bir tane daha PIN hatırlamamız gerekmeden. Galaxy S8 ve S8+ telefonunuzun kilidini açmak için üç kolay yolla geliyor.

İris Tarayıcı

Gözlerinizle açın

İrislerinizi taramak için Galaxy S8 veya S8+ telefonunuzu karşıdan tutun ve gözlerinizi ekrandaki ikiz dairelerle hizalayın. Bir bakış ile telefonunuzun kilidi açılır.

Yüz Tanıma

Yüzünüzle açın

Yüz tanıma özelliğini kullanmak için selfie çekecekmiş gibi telefonunuzu kaldırın. Galaxy S8 veya S8+ telefonunuzun kilidini açmak için hızlı ve zahmetsiz bir yoldur.

Parmak İzi Tarayıcı

Bir dokunuşla açın

Galaxy S8 veya S8+ telefonunuzu elinize aldığınızda, parmağınız arka taraftaki parmak izi sensörüne doğal olarak yerleşir ve sorunsuz bir hareketle telefonunuzun kilidi açılır. Daha önce telefonu uyandırmanız bile gerekmez.

Güvenli Klasör

En önemli bilgilerinizi güvence altına alın

Gerçekten gizli tutulması gereken dosyalarınız ve uygulamalarınız varsa, bunları Güvenli Klasörde saklayın. İçerikleriniz bu klasöre yerleştirildiğinde, klasöre yalnızca siz erişebilirsiniz ve Samsung’un yüksek güvenlikli Knox sistemi bu şekilde kalmasını sağlayacaktır. En üst düzey gizlilik için, Güvenli Klasörü yalnızca kendinize görünür hale getirme seçeneğiniz de vardır.

Çipten itibaren yüksek seviyeli güvenlik

Samsung Knox gerçekten güvenlidir ve dünya çapındaki hükümetler tarafından onaylanmıştır. Güvenlik seviyesi çip aşamasında başlar ve bu yalnızca çip üreticileri tarafından yapılabilir. Çip düzeyinde güvenliği, donanım ve yazılım düzeylerinde çalışan beş önemli koruma katmanı oluşturur. Galaxy S8 ve S8+’ta, yükseltilmiş Knox 2.8, verilerinizi 24 saat güvence altına alacak konumdadır.

Performans Özellikleri DETAYLAR

İndirmeler, şarj ve uygulamalar arası geçişler inanılmaz şekilde hızlandırılmıştır. En gelişmiş 10nm işlemci dünyada ilk kez Galaxy S8 ve S8+’da. Ayrıca Galaxy S8 ve S8+, su sıçramalarına, su dökülmelerine ve suya batmalara dayanıklı oldukları için yağmurda ve duştayken kullanmaya devam edebilirsiniz.

Dünyada ilk kez 10nm AP

Daya iyi performans gösteren telefonlar için yeni bir standart

Daha hızlı açılan uygulamalar, daha uzun ömürlü pil ve %20 güç tasarrufu. Galaxy S8 ve S8+ 10nm işlemci sayesinde daha hızlı ve daha yüksek performanslı. Sizin kadar etkin.

LTE ve Wi-Fi Daha hızlı indirmeler

Galaxy S8 ve S8+ Gigabit LTE ve Gigabit Wi-Fi ready özelliğine sahiptir. Galaxy S8 ve S8+ üzerindeki Wi-Fi, 1024-QAM destekler. Bu da önceki modele göre %20 daha hızlı indirme demektir. Yani büyük dosyalar indiriyor ya da veri paylaşımı yapıyorsanız, hız sizin için artık problem değil.

*Galaxy S8 ve S8+, Wi-Fi bağlantısında Galaxy S7’den %20 daha hızlıdır (802.11ac). Gerçek hız, ülkeye, sağlayıcıya ve başka faktörlere göre değişiklik gösterir. 1024-QAM router desteği gerekir.

Oyun

Oyun oynamada yeni bir seviye

Galaxy S8 ve S8+’ın sınırsız ekranında sevdiğiniz oyunlar yeni bir seviyeye taşınıyor. Vulkan etkisiyle, grafik düzeyi en yüksek oyunlar saatlerce sürecek eğlenceyle parmaklarınızın ucunda.

Galaxy kullanıcılarına özel oyun teklifleri Galaxy Apps’de.

*Ayarlar’dan Tam Ekran modunu açarak tüm oyunların tadını çıkartın.

Ses

Net gelen sesler

Müzik düşkünlerine sevindirici haber; müziği gerçek kalitesinde dinleyebilirsiniz çünkü Galaxy S8 ve s8+ size 32 bit PCM ve DSD64/128 playback desteği sağlar. Ayrıca, yeni eklenen kulaklıklar yalnızca AKG tarafından sunulan mükemmel ses kalitesiyle kalmıyor, aynı zamanda kulaklarınıza daha iyi oturarak dan ederken müziğe daha rahat ayak uydurmanızı sağlıyor.

*DSD64 and DSD128 playback dosya formatına göre sınırlandırılabilir.

Su ve Toza Dayanıklılık

Gün ışığı ya da yağmur, her zaman çalışır

Yağmur altında şemsiyesiz yakalanabilir ve buna rağmen evin yolunu bulabilirsiniz. Ve telefonunuzun üzerine su döktüğünüzde üzülmeyeceksiniz çünkü Galaxy S8 ve S8+’da, Galaxy telefonlarından beklediğiniz IP68 dereceli su ve toz geçirmezlik özelliği bulunmaktadır.

*Suya dayanıklılık 30 dakikaya ve 1,5 metreye kadardır.

Genişletilebilir Hafıza

Dosya silmeyi aklınızdan çıkarın. Önemli dosyalarınızı, fotoğraflarınızı ve videolarınızı 256GB’a kadar genişletilebilir hafızada tutun.

Pil

Kesinitisiz güç

Galaxy S8 ve S8+ cihazınızı her şarjla daha uzun kullanabilirsiniz çünkü daha yüksek performanslı işlemci demek; daha verimli pil ömrü demektir. Ayrıca kablosuz ve hızlı şarj özellikleri, şarj etmeyi daha kolay ve çabuk hale getirir.

Hızlı Şarj

Göz açıp kapayıncaya kadar

Şarjınızı bitirseniz bile Galaxy S8 ve S8+, hızlı şarj özelliği sayesinde fazla kapalı kalmazlar

Kablosuz Şarj

Kablolar gitti

Kablosuz şarj, telefonunuz bir kenara koymak kadar kolay. Bir şeyler izlerken sadece şarj cihazını dik olarak dayayın. Galaxy S8 ve S8+’ın hızlı şarj özelliğiyle telefonunuzu elinize göz açıp kapayıncaya kadar geri alın.

USB Type-C Her şekilde ayakta

AKILLI ASİSTAN BİXBY ÖZELLİKLERİ VE DETAYLARI

İşte karşınızda Bixby. Galaxy S8 ya da S8+’ı kullanmanın yepyeni bir yolu. Söylemek istediğinizi iletmek için ses, yazı ya da dokunmayı kullanabilirsiniz, çünkü o üçünü de anlıyor. Söyleyecek kelime bulamadığınızda kamerayı açın ve Bixby sizin için arasın. o, Galaxy S8 ve S8+’ın her özelliğiyle uyumlu, yani telefonunuzla normalde yaptığınız her görevi başarabilir ve daha iyi hale gelmek için durmadan sizin yöntemlerinizi öğreniyor.

Sadece bir değil üç etkileşim yöntemi

Bixby konuşma, yazı ve dokunmayı anladığı için o an size en kolay gelen yöntemi kullanabilirsiniz. Ayrıca istediğiniz zaman modlar arasında geçiş yapabilirsiniz.

Açılışta Bixby ses kontrolleri en sevdiğiniz temel uygulamalarla entegre olmuştur ve Amerika İngilizcesi, Amerika İspanyolcası, Korece ve Çince talimatları anlar.

Devrimsel nitelikte arama yöntemleri

Bixby arama yönteminizi kökünden değiştirecek. Çünkü sonuçlara hemen ulaşmak için kamerayı açmanız ya da bir görsel seçmeniz yeter. İster bir ürün ya da yer hakkında daha fazla bilgi edinmek, yakında bir restoran bulmak, hatta bir belgeyi tercüme etmek isteyin Bixby’yi çağırmanız yeter. Artık kutulara yazmanıza gerek yok.

 

Sizin telefonunuzu kullanışınıza göre kişiselleşiyor.

Bixby tuşuna basın ya da kilit ekranını ya da ana ekranı sağa kaydırarak sizin için özelleştirilmiş bilgilere ve o an, yer ve durumda ihtiyacınız olan uygulamalara doğrudan ulaşın. Telefonunuzu kullandıkça daha iyi sonuçlar edineceksiniz.

Doğru zamanda ve yerde hatırlayın

Bixby’nin eve geldiğinde bitkileri sulamanızı ya da ofise döndüğünüzde birini aramayı hatırlatmasını sağlayın. Ayrıca hatırlatmaların AOD ekranında, Bixby ana sayfasında ya da edge ekranında görünmesini sağlayın.

GALAXY 8 VE GALAXY 8 PLUS KAÇ PARA?

148.9×68.1x8mm ölçülerinde ve 151 gramlık bir ağırlığa sahip olan telefonların Türkiye fiyatları da açıklandı.

  • S8: 4399 TL
  • S8+: 4999 TL

NE ZAMAN SATIŞA ÇIKACAK?

Galaxy S8 çıkış tarihi 21 Nisan olarak açıklandı. Ancak hangi ülkelerde çıkacağı henüz belli değil.

Samsung